!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
emilmx:
περίπου 7-10 εργάσιμες για τελώνιο 99,99% για αυτό το πόσο όχι ΑΝ σου το στείλουν με usps ΜΟΝΟ και όχι με ups και άλλα
dimsabas:
--- Quote from: nmwisima on March 01, 2010, 04:59:11 PM ---
Χεροπολι Αχιλλέας, μπιρίτε να μου προυνεται αμαξι πισοκίνιτο?
Ελπίζω να γελάς με τις απαντήσεις μου...
Πάμε να δούμε τη νέα ελληνική ορθογραφία και γραμματική τώρα!
8ελο να που προυνεται ποια αμαξια ειναι ειναι πισοκινιτα και καταλιλα drift?
χεροπολι χριστοφορος αυτο το ξερο πια αμαξια ειναι που ειναι πισοκινιτα
αν μποριτε να με βοηθισετε πια μοντελα
καταλληλο για drift ανεξαρτητος χρονολογιας!
ο ποσο μακρι ειναι
βαλε μπρος το ιντερνετ το google το facebook και ΠΣΑΞΟΥ !!
Το πολυ να διαθεσο 4.000εε εγω μπιρι να φερο και αμαξη και απο εξοτερικο για αυτο ξανχο πια αμαξηα ειναι πισοκινιτα
μετα εγο θα κανονισο να βρο με 4.000εε ειπαρχη και μια περιπτοσι να φερο απο εξοτερικο αμαξι
αυτη ηταν η πρωταση μου
με καληψες πληρος
φιλε πιγενο γτ εχο εναν φιλο που τρεχι σε αγονες drift
και εισαι ανταγωνισημος
Ευχαριστο ολους που με βοθοισατε για της αποριεσμου να σε καλα
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: Ο εφιάλτης του δασκάλου. Ευτυχώς που είμαι εκτός υπερεσίας... :llol: :llol: :llol:
nmwisima:
Παιδιά συγγνώμη να ρωτήσω κάτι?
Στην παρουσίαση του Βασίλη, έβαλα μια φωτοσοπιά για να γελάσουμε και μου απάντησε με άλλη μια.
Οκ, ειναι οφτόπικ (τα χουμε ξαναπει για τις παρουσιασεις, δεν ειναι τεχνικά άρθρα), αλλά είχαν πλάκα.
Καλώς ή κακώς, έφαγα λίγο χρόνο για να το φτιάξω και άλλο λίγο φαντάζομαι ο Βασίλης.
Καλως να μεταφερθούν αν ενοχλούν τοσο πολύ, αλλά το να σβηστούν είναι λίγο άσχημο ρε παιδιά.
(υ.γ. Καταλαβαίνω ότι ειναι μανούρα για τους μοντ να μετακινούν συνεχώς, αλλά νομίζω ότι γίνεται ήδη προσπάθεια από τα μέλη να μειωθούν τα οφτόπικ)
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on March 01, 2010, 09:30:56 PM ---Παιδιά συγγνώμη να ρωτήσω κάτι?
Στην παρουσίαση του Βασίλη, έβαλα μια φωτοσοπιά για να γελάσουμε και μου απάντησε με άλλη μια.
Οκ, ειναι οφτόπικ (τα χουμε ξαναπει για τις παρουσιασεις, δεν ειναι τεχνικά άρθρα), αλλά είχαν πλάκα.
Καλώς ή κακώς, έφαγα λίγο χρόνο για να το φτιάξω και άλλο λίγο φαντάζομαι ο Βασίλης.
Καλως να μεταφερθούν αν ενοχλούν τοσο πολύ, αλλά το να σβηστούν είναι λίγο άσχημο ρε παιδιά.
(υ.γ. Καταλαβαίνω ότι ειναι μανούρα για τους μοντ να μετακινούν συνεχώς, αλλά νομίζω ότι γίνεται ήδη προσπάθεια από τα μέλη να μειωθούν τα οφτόπικ)
--- End quote ---
Τι εχουμε θεμα παλι?.Γραψε τους ρε στα αυτα σου και μη σκας.Τι δουλεια μας να κανουμε.Τι ειχες φτιαξει ?Στη δουλεια δε μ ανοιγει εικονες και δεν ειδα.Στο τρακμιατα με εκαναν...ban.. Mου απαντησαν με mail οτι δε μπορουν να δεχθουν μελος με το ονομα Στρατος Τζορτζογλου ή Τζενη Μποτση γιατι μαλλον δεν ειναι το αληθινο μου....
Ξάδελφος:
Ειπαμε θα κραταμε το μετρο.τελος.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version