!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (155/302) > >>

simkoz:

--- Quote from: Basilmx5 on March 01, 2010, 03:00:23 PM ---
--- Quote from: simkoz on March 01, 2010, 02:57:56 PM ---
--- Quote from: VasmaV on March 01, 2010, 10:04:57 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on February 28, 2010, 09:52:33 PM ---
--- Quote from: simkoz on February 28, 2010, 09:14:21 PM ---
--- Quote from: dimsabas on February 28, 2010, 08:28:19 PM --- :llol: :llol: :llol: :llol: Τι ξέρατο είναι αυτό; Αναρωτιέμαι ποιος γιωτάς ανεβάζει τέτοια πράγματα... :hilarious:

--- End quote ---
Αντί να κάνει ένα άνοιγμα της προκοπής ο Βασίλης καθόταν και έπαιζε με την φωτογραφική, κατάλαβες μάνα μου...

--- End quote ---
Ποιος Βασιλης? :???: :???:

--- End quote ---
έλα ντε, ποιος βασίλης? :???: :???:

--- End quote ---
O Βασίλης δεν το τράβηξε το βίντεο?

--- End quote ---
Ποιος Βασιλης εχει ΝΒFL? :llol:
Χτυπησε 2πλο κλικ στο βιντεο να σου ανοιξει το youtube, μανα μου... :llol:

--- End quote ---
Κοίταγα την Lampo βρε και όχι το ταμπλό του καμεραμαν... Σορρυ

nmwisima:

--- Quote from: XrhstosZ on March 01, 2010, 03:39:05 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 01, 2010, 03:37:00 PM ---Μπορείς σε παρακαλώ να βάζεις τις φωτογραφίες σου σε image tag!!!

--- End quote ---

Για καποιο λογο οταν παταω "image" εχωντας επιλεγμενο το λινκ δεν μου δειχνει τιποτα για αυτο τις βαζω ως απλο λινκ :/
--- End quote ---

Ναι, αλλά μας βγαίνει η παναγία. Και κυρίως το αποτέλεσμα είναι ότι δεν παίρνεις την ανταποκριση που θα έπαιρνες αν οι φωτό φαίνονταν κανονικά.

Δύσκολο είναι επίσης να συμβαίνει κάτι μόνο σε εσένα.

Όταν κάνεις reply πάτα μια φορά το κουμπάκι φωτό (τρίτο από αριστερά στην κάτω σειρά) και θα σου βγάλει τα tags

Έπειτα κάνε paste ανάμεσά τους το URL της φωτογραφίας.

XrhstosZ:
ισως φταιει που τα λινκ ειναι απο imagehack γιατι με αλλα λινκ δουλευει κανονικα... αλλα δοκιμασα αυτο που λες με το ενα απο τα λινκ μου και δεν γινεται... ισως φτιαει που δεν εχει www. στην μορφοποιηση του.. ?

(http://img85.imageshack.us/i/snc00095f.jpg/)

VasmaV:
αν κανεις click πάνω στην εικόνα στο λινκ που έβαλες από πάνω, θα σε πάει σε ένα άλλο url
http://img85.imageshack.us/img85/5730/snc00095f.jpg

αυτό βάλτο μέσα στα image tags και θα δουλέψει ;)

emilmx:

--- Quote from: nmwisima on March 01, 2010, 03:55:28 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on March 01, 2010, 03:39:05 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 01, 2010, 03:37:00 PM ---Μπορείς σε παρακαλώ να βάζεις τις φωτογραφίες σου σε image tag!!!

--- End quote ---

Για καποιο λογο οταν παταω "image" εχωντας επιλεγμενο το λινκ δεν μου δειχνει τιποτα για αυτο τις βαζω ως απλο λινκ :/
--- End quote ---

Ναι, αλλά μας βγαίνει η παναγία. Και κυρίως το αποτέλεσμα είναι ότι δεν παίρνεις την ανταποκριση που θα έπαιρνες αν οι φωτό φαίνονταν κανονικά.

Δύσκολο είναι επίσης να συμβαίνει κάτι μόνο σε εσένα.

Όταν κάνεις reply πάτα μια φορά το κουμπάκι φωτό (τρίτο από αριστερά στην κάτω σειρά) και θα σου βγάλει τα tags

Έπειτα κάνε paste ανάμεσά τους το URL της φωτογραφίας.

--- End quote ---

το Direct

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version