!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
saldale:
Κάνει ναι, απλά δεν είναι και καλά original Honda..
kakwkei:
Ευχαριστω παιδια! με 28$ παραγγελια, δν κινδυνευω απο τελωνειο ετσι?? αραγε ποσο καιρο να κανει ναρθει απο Αμερικη? θα την παραγγειλω αν ειναι με τη βοηθεια του κολλητου Τεο, ή αλλιως θα κλεψω τη δικη του :P:P:P 3 πραγματακια θα κανω μονο στο αμαξι. Τις ζαντες του 2λιτρου, την κεραια κ νικελ δαχτυλιους στα heater controlls απο το mx5parts..! Κ τελος!! μαμα κατα τα αλλα! :P
simkoz:
--- Quote from: VasmaV on March 01, 2010, 10:04:57 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on February 28, 2010, 09:52:33 PM ---
--- Quote from: simkoz on February 28, 2010, 09:14:21 PM ---
--- Quote from: dimsabas on February 28, 2010, 08:28:19 PM --- :llol: :llol: :llol: :llol: Τι ξέρατο είναι αυτό; Αναρωτιέμαι ποιος γιωτάς ανεβάζει τέτοια πράγματα... :hilarious:
--- End quote ---
Αντί να κάνει ένα άνοιγμα της προκοπής ο Βασίλης καθόταν και έπαιζε με την φωτογραφική, κατάλαβες μάνα μου...
--- End quote ---
Ποιος Βασιλης? :???: :???:
--- End quote ---
έλα ντε, ποιος βασίλης? :???: :???:
--- End quote ---
O Βασίλης δεν το τράβηξε το βίντεο?
Basilmx5:
--- Quote from: simkoz on March 01, 2010, 02:57:56 PM ---
--- Quote from: VasmaV on March 01, 2010, 10:04:57 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on February 28, 2010, 09:52:33 PM ---
--- Quote from: simkoz on February 28, 2010, 09:14:21 PM ---
--- Quote from: dimsabas on February 28, 2010, 08:28:19 PM --- :llol: :llol: :llol: :llol: Τι ξέρατο είναι αυτό; Αναρωτιέμαι ποιος γιωτάς ανεβάζει τέτοια πράγματα... :hilarious:
--- End quote ---
Αντί να κάνει ένα άνοιγμα της προκοπής ο Βασίλης καθόταν και έπαιζε με την φωτογραφική, κατάλαβες μάνα μου...
--- End quote ---
Ποιος Βασιλης? :???: :???:
--- End quote ---
έλα ντε, ποιος βασίλης? :???: :???:
--- End quote ---
O Βασίλης δεν το τράβηξε το βίντεο?
--- End quote ---
Ποιος Βασιλης εχει ΝΒFL? :llol:
Χτυπησε 2πλο κλικ στο βιντεο να σου ανοιξει το youtube, μανα μου... :llol:
XrhstosZ:
--- Quote from: nmwisima on March 01, 2010, 03:37:00 PM ---Μπορείς σε παρακαλώ να βάζεις τις φωτογραφίες σου σε image tag!!!
--- End quote ---
Για καποιο λογο οταν παταω "image" εχωντας επιλεγμενο το λινκ δεν μου δειχνει τιποτα για αυτο τις βαζω ως απλο λινκ :/
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version