!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
VasmaV:
αφού του πάνε πολύ τα ασπρα...τι να κάνω :P :P
gianic:
--- Quote from: nmwisima on February 26, 2010, 01:03:37 AM ---Ο Χρήστος ήθελα να γράψω. Σορι, τυπογραφικό λάθος.
--- End quote ---
Χαχαχαχαχαχαχα, εισαι μια μικρη θεα ρε!
nmwisima:
Noμίζω όμως ότι μου έχετε θυμώσει τον Σάμπα :nono:
Θέλω ένα χειροκρότημα να ακουστεί ως τη Βάρη για να επιστρέψει! :clap: :clap: :clap:
nmwisima:
Εδώ δείτε τι μου έγραψε ο Μουν(ιτ)ης ο Σάμπας στο Drift το Club >:a >:a >:a >:a >:a
--- Quote from: dimsabas;213833 ---Μπράβο φηλαράκη, πολη ωρεο. Μου αρεσσουν πολη τα πατακια που εινε 2.5 κιλα. ΑΝ θες, μου χη περισεψη απο μια ανακενηση ενα τσουβαλι τσημεντο. Το λεω επηδη βλεπο οτη θες να βαρηνης...
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
xenos:
Δυστυχώς μόνο όσοι οδηγούν μηχανή μπορούν να κατανοήσουν σε ένα βαθμό το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό. Το ποσοστό ηλιθίων είναι το ίδιο σε όλα τα οχήματα (εξαιρούνται τα ταξί), απλά στο μηχανάκι θα χτυπήσει κάποιος στάνταρ και όσο ηλίθιος και να ναι δεν το αξίζει 100%. ;)
+πολλά σε Μάνο, Βασίλη και Ξάδερφο για το θέμα. Και επειδή κινήθηκα πολύ σοβαρά έως τώρα... :angel:
--- Quote from: VasmaV on February 25, 2010, 05:28:47 PM ---όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο...ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω...
--- End quote ---
Πάρτη!
ps. Αχιλλέα σου πάει το μίνι ρε συ... ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version