!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (142/302) > >>

racing nick:

--- Quote from: Ξάδελφος on February 25, 2010, 08:58:06 PM ---Διαβαζω ολα τα παραπανω και ειλικρινα δε μπορω να πιστεψω αυτα που διαβαζω..Κι εγω εχω οδηγησει μηχαναρες, μηχανες, μηχανακια,καρελακια, σκουτερακια μεχρι σολεξακι με τη μηχανη στον μπροστα τροχο...Επισης εχω κανει απειρα χιλιομετρα με αμαξι,φορτηγα και πουλμαν,βυτια και πυροσβεστικα, πολλα περισοτερα απο τους περισσοτερους ,λογω δουλειας και λογω κεφιου.
Δε θα δηλωσω μηχανοβιος ,ουτε αυτοκινητοβιος...θα δηλωσω ανθρωπος...
Με εχει τσακισει αυτοκινητο ,καθως εγω οδηγουσα μεγαλο σκουτερ με στολη μποτες και κρανος αλλα εχω καταστρεψει αμαξι για να αποφυγω μηχανη που λογω ταχυτητας εφυγε στ αντιθετο ρευμα. Ε και ? και λοιπον...ποιος ειναι ρε ο καθενας απο εμας που θα κρινει αν πρεπει να σακατεψει η να παρει τη ζωη ενος δικυκλιστη εμμεσα ακομη κι αν αυτος ειναι ο πιο μαλακας του δρομου και οδηγει  με αμανικο χωρις κρανος. Οταν δω αυτους τους μαλακες,τους ανευθυνους τους χαρους τους καμικαζι τους 666 με τα δικυκλα...ναι προσπαθω να τους προστατεψω απ τη βλακεια τους και να μη σακατευθουν ή σκοτωθουν.δε θα κανω σφηνα μπροστα τους ,δε θα στριψω αν δε σιγουρευτω οτι ο βλακας με το παπι δε θα κανει σφηνα,οχι για να μη γινει στραβη στο μωρο μου,στα καμπανελια μου τ αμαξι αν το σπασω,θα ξανακανω 2 δουλειες και θα παρω αλλο,ο ανθρωπος να μην τσακιστει.οποιος εχει οδηγησει δικυκλο και δε λεω αυτους που το οδηγουν αναγκαστικα για να μην καψουν πολυ βενζινη με τ αμαξι,προσεχει οταν ανεβει στ αμαξι το συνανθρωπο που ειναι εκτεθιμενος(Αχιλ διορθωσε με αν εκανα ορθογραφικο)και μπορει να σακατευτει ή να πεθανει.Ποιος απο εμας εχει το δικαιωμα να κρινει αν ο αλλος δικαιουται ή οχι να σακατευτει ή σκοτωθει απλα επειδη ειναι ανευθυνος.Δε σκοτωνεις καποιον απλα αν βαλεις πρωτη και τον παρεις απο κατω αλλα ακομη κι αν ενω μπορεις να τον προφυλαξεις απ τη μαλακια του,εσυ πισω απ την ασφαλεια του ενος τονου + μωρου σου  αδιαφορεις.Δε θιγω καποιον προσωπικα .Απλα την επομενη φορα που καποιος θελει αδιαφορωντας..να αποδωσει δικαιοσυνη ασ σκεφτει ποτι ο μαλακας πανω στο δικυκλο,ειναι γιος,πατερας ,αδερφος καποιου ισως και δικος μας..

--- End quote ---
ξαδερφε με καλυψες 100%  :clap:

Konstantinos:

--- Quote from: geopsimos on February 25, 2010, 09:22:23 PM ---δλδ το mx5 σου εχει παραπλησια αλογα με το honda? ρε φιλε θα μας τρελανεις !!! το s2000 εχει τρελοοοοοοο
γκαζι μαλλον ο τυπος ητανε μηχαλακης.....

--- End quote ---

:llol: :llol:που σε ρε τρελαμένε εσύ? καιρό είχα να την ακούσω τη φράση!

nmwisima:

--- Quote from: racing nick on February 25, 2010, 09:35:30 PM ---ξαδερφε με καλυψες 100%  :clap:

--- End quote ---

Nα και οι προστυχιές με τον Γιωργάκη καβάλα στο Νικολάκη...

dimsabas:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργη... εκτός από ένα πράγμα: γιατί καλείς τον Αχιλλέα να πραγματοποιήσει τον ορθογραφικό έλεγχο; Εμείς δε σου κάνουμε; Εκτεθειμένος μανίτσα! ;)

option-D:
Σχετικά με την ορθογραφία, μόλις είδα την παρακάτω αγγελία κι έπαθα  :o

http://www.car.gr/parts/view/574398/

ΔΙΣΚΙ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΡΟΣΤΙΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αφιερωμένο στο Σάμπα, στον Αχιλλέα και στον νέο μας δάσκαλο- king of the road- Πάνο..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version