!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (140/302) > >>

haris_nc:

--- Quote from: mx5mk1 on February 25, 2010, 06:46:31 PM ---
--- Quote from: haris_nc on February 25, 2010, 05:46:31 PM ---
--- Quote from: VasmaV on February 25, 2010, 05:28:47 PM ---please να μην εξελιχθεί αυτό σε μηχανές vs αυτοκίνητα

όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο...ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω...

--- End quote ---

--- Quote from: Konstantinos on February 25, 2010, 05:35:32 PM ---Εχώ δέχομαι ότι οι μηχανόβιοι είναι μια ευπαθής ομάδα οδηγών. Και εγώ λαμβάνω τα μέτρα μου όταν βλέπω μηχανάκια δίπλα μου, προσπαθώ να τους διευκολύνω κολλώντας στο μπροστινό μου στο φανάρι κτλ αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το πόσο επικίνδυνοι γίνονται και οι ίδιοι έτσι...πόσες φορές έχουν σπάσει καθρέπτες για να προχωρήσουν μισό μέτρο στο φανάρι έχοντας κάνει 300 σφήνες στο μεταξύ λες και τα αμάξια πρέπει να πετάξουν σπό τους δρόμους... Μην πω πόσες φορές με έχουν παρασύρει μηχανές στο πεζοδρόμιο όταν πηγαίνω στη δουλειά μου στο κέντρο και με βρίζουν και από πάνω. Δεν πρόκειται για εμπάθεια και μίσος αλλά για μια περίεργη νοοτροπία! Και τις φορές που τα μηχανάκια δεν είναι στο πεζοδρόμιο για να κόψουν δρόμο, αλλά κινούνται όπως ορίζει ο ΚΟΚ στο δρόμο ρισκάρουν τη ζωή τους επειδή σε περίπτωση ατυχήματος ο έρμος ο οδηγός αυτοκινήτου βρίσκει το μπελά του και αυτό πιστεύουν ότι τους παράχει μια ασυλιά! Όπως αντιλαμβάνομαι στη περίπτωση του Βασίλη η ζημιά έγινε με ελάχιστα χιλιόμετρα έως μηδενικα :????: Δεν έχω οδηγήσει μηχανάκι ποτέ αλλά αν οδηγούσα θα πήγαινα με σύνεση. Μερικές φορές πάνε γυρεύοντας και οι ίδιοι. Εξαιρούνατι οι οδηγοί ντιλίβερι που η πίεση και μόνο του χρόνου και ο φόρτος της δουλειάς τους αναγκάζει να πετάξουν με το μηχανάκι και να περάσουν μέχρι και στοπ και φανάρια.Εκεί είμαι περισσότερο επιεικής. Αλλά αυτές τις σφήνες, ειδικά από παπάκια χωρίς καθρέπτες ::- δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ  :btp: όντως :D

--- End quote ---

Επισης στην εθνικη ειμαι  αριστερη λωριδα τον βλεπω που ερχεται μαλλια κουβαρια και βγαζω φλας να κανω στην ακρη να περασει,ΓΙΑΤΙ προσπερνας απο δεξια ρε φιλαρακι????????????Ποσο χρονο θα κανω να αλλαξω λωριδα??????????

Οσο για το μισος,εμενα με εχεισ χτυπησει μηχανακι και οδηγουσε ενας πιτσιρικας χωρις διπλωμα,αν και επρεπε να τον βαλω φυλακη για να βαλει μυαλο δε το εκανα,οποτε μαλλον μονο μισος δεν εχω !

Τους προσεχω οσο προσεχουν και αυτοι τον εαυτο τους!!!!!

--- End quote ---

Χάρη προσοχή! Από τη στιγμή που έχεις χώρο δεξιά σου (όπως χαρακτηριστικά έγραψες- ¨γιατί προσπερνάς από δεξιά ρε φιλαράκι, πόσο χρόνο θα κάνω να αλλάξω λωρίδα?¨) να μην πηγαίνεις στην αριστερή λωρίδα (αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για προσπέραση -ειδικά μάλιστα αν η ακριβώς δεξιότερη είναι άδεια)

Πρέπει να βάλουμε τέλος στην βλαχομπαρόκ κατάσταση (αργά+αριστερά ή ¨πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα επειδή είμαι γρήγορος¨) που υπάρχει στον τόπο μας και πρέπει να το ξεκινήσουμε εμείς πρώτα από τους άλλους!

Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, δεν το έγραψα για σένα προσωπικά αλλά για όλους μας.

--- End quote ---

Οταν πας με 140-150 και ο αλλος ο καγκουρας-γερος παει με 70 στη μεσαια εσυ που μπορεις να πας?

Αλλα περα απο αυτο ετσι οπως οδηγουν δε μου κανει καμια εντυπωση που πεφτουν και χτυπανε συνεχεια,δεν ειπε κανεις πως εμεις οδηγουμε τελεια,αλλα και λιγακι σεβαυσμος δε βλαπτει!!!!!

ΑΣΧΕΤΟ:Ποσο τους ζηλευω που τους βλεπω με τις φορμες και τα κρανοι τα περιεργα στην εθνικη....!!!!!!

Basilmx5:
Παιδια οδηγω μηχανη και...
Τη 1η φορα με εκλεισε τυπακος κ επεσα με σενταν γιατι του καπνισε να κανει δεξια χωρις φλας...
τη 2η φορα απεφυγα το ιδιο σκηνικο με μια απιστευτη μανουβρα που ουτε κ εγω καταλαβα πως... τι επρεπε να κανω να κατεβω κατω?
τη 3η φορα....
τη 4η φορα....
κ παρα πολλα καθημερινα παραδειγματα... οποτε μη τα αρχιζετε αυτα...
Ολοι οσοι λετε ευκολα αυτα για τους μηχανοβιους να τα ξανασκεφτειτε λιγο πιο ψυχραιμα... δεν εχετε ζησει πως ειναι να οδηγας στη λωριδα σου κ ο μ@λ@κοπιτουρας να σου κλεινει το δρομο ενω κατεβαινεις κ να μην εχεις χωρο που να πας...κ το φρεναρισμα να μη σου φτανει...

Οσο για τις παρανομιες που κανουν, ναι δεν διαφωνω κ αναποδα πανε κ σφινες θα κανουν για διαφορους λογους απτο ειτε γιατι βιαζονται ειτε γιατι μπορουν ειτε γιατι ειναι χαζοι... οπως κ να εχει υπαρχουν ανεγκεφαλοι σ'ολων των ειδων τα οχηματα..

Κ μη ξεχνατε κατι βασικο τα αμαξια εχουν 4 ροδες να στριψουν-να φρεναρουν οι μηχανες μονο 2... οποτε την επομενη φορα που θα σας πιασει ενας ψιλοεγωισμος ξανασκεφτειτε το...

Το μεγαλυτερο ποσοστο των οδηγων στα αμαξια ειναι πανασχετοι κ χωρις παιδεια, δεν τους νοιαζει τιποτα... λιγοι ειναι αυτοι που καταλαβαινεις οτι δινουν χωρους κ βοηθουν...

haris_nc:

--- Quote from: Basilmx5 on February 25, 2010, 06:58:56 PM ---Παιδια οδηγω μηχανη και...
Τη 1η φορα με εκλεισε τυπακος κ επεσα με σενταν γιατι του καπνισε να κανει δεξια χωρις φλας...
τη 2η φορα απεφυγα το ιδιο σκηνικο με μια απιστευτη μανουβρα που ουτε κ εγω καταλαβα πως... τι επρεπε να κανω να κατεβω κατω?
τη 3η φορα....
τη 4η φορα....
κ παρα πολλα καθημερινα παραδειγματα...
Οσοι ολοι λετε ευκολα αυτα για τους μηχανοβιους να τα ξανασκεφτειτε λιγο πιο ψυχραιμα... δεν εχετε ζησει πως ειναι να οδηγας στη λωριδα σου κ ο μ@λ@κοπιτουρας να σου κλεινει το δρομο ενω κατεβαινεις κ να μην εχεις χωρο που να πας...

Οσο για τις παρανομιες που κανουν, ναι δεν διαφωνω κ αναποδα πανε κ σφινες θα κανουν για διαφορους λογους απτο ειτε γιατι βιαζονται ειτε γιατι μπορουν ειτε γιατι ειναι χαζοι... οπως κ να εχει υπαρχουν ανεγκεφαλοι σ'ολων των ειδων τα οχηματα..

--- End quote ---

Το συμπερασμα της συζητησης σε μια φραση.

nmwisima:

--- Quote from: Basilmx5 on February 25, 2010, 06:58:56 PM ---Τη 1η φορα με εκλεισε τυπακος κ επεσα με σενταν γιατι του καπνισε να κανει δεξια χωρις φλας...
--- End quote ---

Επεσες με σεντάν?

Basilmx5:

--- Quote from: nmwisima on February 25, 2010, 07:03:00 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on February 25, 2010, 06:58:56 PM ---Τη 1η φορα με εκλεισε τυπακος κ επεσα με σενταν γιατι του καπνισε να κανει δεξια χωρις φλας...
--- End quote ---

Επεσες με σεντάν?

--- End quote ---
Εσυ μωρη νυφιτσα.... :llol: :llol: :llol: :llol: μη χασεις...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version