!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
VasmaV:
που να με δεις με τη φουστίτσα και το παπουτσάκι...μια ζωγραφιά είμαι :P :P
haris_nc:
--- Quote from: VasmaV on February 25, 2010, 05:28:47 PM ---please να μην εξελιχθεί αυτό σε μηχανές vs αυτοκίνητα
όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο...ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω...
--- End quote ---
--- Quote from: Konstantinos on February 25, 2010, 05:35:32 PM ---Εχώ δέχομαι ότι οι μηχανόβιοι είναι μια ευπαθής ομάδα οδηγών. Και εγώ λαμβάνω τα μέτρα μου όταν βλέπω μηχανάκια δίπλα μου, προσπαθώ να τους διευκολύνω κολλώντας στο μπροστινό μου στο φανάρι κτλ αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το πόσο επικίνδυνοι γίνονται και οι ίδιοι έτσι...πόσες φορές έχουν σπάσει καθρέπτες για να προχωρήσουν μισό μέτρο στο φανάρι έχοντας κάνει 300 σφήνες στο μεταξύ λες και τα αμάξια πρέπει να πετάξουν σπό τους δρόμους... Μην πω πόσες φορές με έχουν παρασύρει μηχανές στο πεζοδρόμιο όταν πηγαίνω στη δουλειά μου στο κέντρο και με βρίζουν και από πάνω. Δεν πρόκειται για εμπάθεια και μίσος αλλά για μια περίεργη νοοτροπία! Και τις φορές που τα μηχανάκια δεν είναι στο πεζοδρόμιο για να κόψουν δρόμο, αλλά κινούνται όπως ορίζει ο ΚΟΚ στο δρόμο ρισκάρουν τη ζωή τους επειδή σε περίπτωση ατυχήματος ο έρμος ο οδηγός αυτοκινήτου βρίσκει το μπελά του και αυτό πιστεύουν ότι τους παράχει μια ασυλιά! Όπως αντιλαμβάνομαι στη περίπτωση του Βασίλη η ζημιά έγινε με ελάχιστα χιλιόμετρα έως μηδενικα :????: Δεν έχω οδηγήσει μηχανάκι ποτέ αλλά αν οδηγούσα θα πήγαινα με σύνεση. Μερικές φορές πάνε γυρεύοντας και οι ίδιοι. Εξαιρούνατι οι οδηγοί ντιλίβερι που η πίεση και μόνο του χρόνου και ο φόρτος της δουλειάς τους αναγκάζει να πετάξουν με το μηχανάκι και να περάσουν μέχρι και στοπ και φανάρια.Εκεί είμαι περισσότερο επιεικής. Αλλά αυτές τις σφήνες, ειδικά από παπάκια χωρίς καθρέπτες ::- δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ :btp: όντως :D
--- End quote ---
Επισης στην εθνικη ειμαι αριστερη λωριδα τον βλεπω που ερχεται μαλλια κουβαρια και βγαζω φλας να κανω στην ακρη να περασει,ΓΙΑΤΙ προσπερνας απο δεξια ρε φιλαρακι????????????Ποσο χρονο θα κανω να αλλαξω λωριδα??????????
Οσο για το μισος,εμενα με εχεισ χτυπησει μηχανακι και οδηγουσε ενας πιτσιρικας χωρις διπλωμα,αν και επρεπε να τον βαλω φυλακη για να βαλει μυαλο δε το εκανα,οποτε μαλλον μονο μισος δεν εχω !
Τους προσεχω οσο προσεχουν και αυτοι τον εαυτο τους!!!!!
bill_viper:
Μάνο μου δεν είναι τόσα άγια τα πράγματα με τα μηχανάκια...οι περισσότεροι (ΟΧΙ όλοι) μηχανόβιοι (μικρών και μεγάλων δικύκλων) νομίζουν ότι τους ανήκει ο δρόμος κι ότι μπορούν να χώνονται ΠΑΝΤΟΥ!!
Την πρώτη φορά μ'είχε παρασύρει μηχανάκι κι είχα σπάσει το χέρι μου...
Την δεύτερη φορά στην Εθνική έξω από την Καλαμάτα μηχανάκι ήταν σταματημένο τέρμα δεξιά σε πάρκινγκ και κατευθείαν χώνεται τέρμα αριστερά στην λωρίδα μου...με 120km/h με το Swift τσίτα χαμηλωμένο όπως ήταν καβαλάω διαχωριστική νησίδα για να μην τον σκοτώσω...7000 ευρώ ζημιά πλήρωσε η ασφαλιστική του παπάρα μηχανόβιου...
Τρίτη φορά σήμερα με χτυπάει και χρειάζεται βάψιμο ο προφυλακτήρας μου!
Ποτέ δεν έχω προκαλέσει ατύχημα!! Όσες φορές έχω εμπλακεί πάντα έφταιγε μηχανάκι!!
Δεν ξέρω ούτε αυτόματο σκουτεράκι να καβαλήσω και δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου!!
nmwisima:
--- Quote from: VasmaV on February 25, 2010, 05:42:48 PM ---που να με δεις με τη φουστίτσα και το παπουτσάκι...μια ζωγραφιά είμαι :P :P
--- End quote ---
Σε φαντάζομαι. Κάθε βράδυ!!! :giveheart: :giveheart: :giveheart:
υ.γ. Οι υπόλοιποι αργόσχολοι που κάνετε σοβαρές συζητήσεις πάρτε το λοπού από το Μπλα-Μπλα, εδώ είναι για χαβαλά και έρωτες ΜΟΝΟ!
mx5mk1:
--- Quote from: haris_nc on February 25, 2010, 05:46:31 PM ---
--- Quote from: VasmaV on February 25, 2010, 05:28:47 PM ---please να μην εξελιχθεί αυτό σε μηχανές vs αυτοκίνητα
όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο...ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω...
--- End quote ---
--- Quote from: Konstantinos on February 25, 2010, 05:35:32 PM ---Εχώ δέχομαι ότι οι μηχανόβιοι είναι μια ευπαθής ομάδα οδηγών. Και εγώ λαμβάνω τα μέτρα μου όταν βλέπω μηχανάκια δίπλα μου, προσπαθώ να τους διευκολύνω κολλώντας στο μπροστινό μου στο φανάρι κτλ αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το πόσο επικίνδυνοι γίνονται και οι ίδιοι έτσι...πόσες φορές έχουν σπάσει καθρέπτες για να προχωρήσουν μισό μέτρο στο φανάρι έχοντας κάνει 300 σφήνες στο μεταξύ λες και τα αμάξια πρέπει να πετάξουν σπό τους δρόμους... Μην πω πόσες φορές με έχουν παρασύρει μηχανές στο πεζοδρόμιο όταν πηγαίνω στη δουλειά μου στο κέντρο και με βρίζουν και από πάνω. Δεν πρόκειται για εμπάθεια και μίσος αλλά για μια περίεργη νοοτροπία! Και τις φορές που τα μηχανάκια δεν είναι στο πεζοδρόμιο για να κόψουν δρόμο, αλλά κινούνται όπως ορίζει ο ΚΟΚ στο δρόμο ρισκάρουν τη ζωή τους επειδή σε περίπτωση ατυχήματος ο έρμος ο οδηγός αυτοκινήτου βρίσκει το μπελά του και αυτό πιστεύουν ότι τους παράχει μια ασυλιά! Όπως αντιλαμβάνομαι στη περίπτωση του Βασίλη η ζημιά έγινε με ελάχιστα χιλιόμετρα έως μηδενικα :????: Δεν έχω οδηγήσει μηχανάκι ποτέ αλλά αν οδηγούσα θα πήγαινα με σύνεση. Μερικές φορές πάνε γυρεύοντας και οι ίδιοι. Εξαιρούνατι οι οδηγοί ντιλίβερι που η πίεση και μόνο του χρόνου και ο φόρτος της δουλειάς τους αναγκάζει να πετάξουν με το μηχανάκι και να περάσουν μέχρι και στοπ και φανάρια.Εκεί είμαι περισσότερο επιεικής. Αλλά αυτές τις σφήνες, ειδικά από παπάκια χωρίς καθρέπτες ::- δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ :btp: όντως :D
--- End quote ---
Επισης στην εθνικη ειμαι αριστερη λωριδα τον βλεπω που ερχεται μαλλια κουβαρια και βγαζω φλας να κανω στην ακρη να περασει,ΓΙΑΤΙ προσπερνας απο δεξια ρε φιλαρακι????????????Ποσο χρονο θα κανω να αλλαξω λωριδα??????????
Οσο για το μισος,εμενα με εχεισ χτυπησει μηχανακι και οδηγουσε ενας πιτσιρικας χωρις διπλωμα,αν και επρεπε να τον βαλω φυλακη για να βαλει μυαλο δε το εκανα,οποτε μαλλον μονο μισος δεν εχω !
Τους προσεχω οσο προσεχουν και αυτοι τον εαυτο τους!!!!!
--- End quote ---
Χάρη προσοχή! Από τη στιγμή που έχεις χώρο δεξιά σου (όπως χαρακτηριστικά έγραψες- ¨γιατί προσπερνάς από δεξιά ρε φιλαράκι, πόσο χρόνο θα κάνω να αλλάξω λωρίδα?¨) να μην πηγαίνεις στην αριστερή λωρίδα (αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για προσπέραση -ειδικά μάλιστα αν η ακριβώς δεξιότερη είναι άδεια)
Πρέπει να βάλουμε τέλος στην βλαχομπαρόκ κατάσταση (αργά+αριστερά ή ¨πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα επειδή είμαι γρήγορος¨) που υπάρχει στον τόπο μας και πρέπει να το ξεκινήσουμε εμείς πρώτα από τους άλλους!
Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, δεν το έγραψα για σένα προσωπικά αλλά για όλους μας.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version