!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
nmwisima:
--- Quote from: simkoz on February 23, 2010, 10:15:13 PM ---
--- Quote from: dimsabas on February 23, 2010, 08:57:38 PM ---Ευχαριστώ πολύ για τη βόλτα Αιμίλιε, δεν έγραψα κάτι γιατί θέλω να κάνω ξεχωριστό θέμα για την οδήγηση υπερτροφοδοτούμενου Miata. Ένα μόνο θα πω: έτσι έπρεπε να βγαίνει το Sporty από το εργοστάσιο...
--- End quote ---
Όταν τα έλεγα εγώ ότι είναι έτοιμος, ψημένος κάτι είχα καταλάβει.
Καλό το ελάφρωμα Δημήτρη αλλά και τα αλόγατα έχουν την χάρη τους.
Τώρα σε λίγο που θα τα συνδυάσεις θα γίνει ΧΑΜΟΣ. Η χαρά του lipton ice tea θα είσαι.
--- End quote ---
Nαι. Θα πίνει Lipton περιμένοντας τα χαρτιά για το διαζυγιο, περιμένοντας το γερανό, περιμένοντας το μηχανικό και πάει λέγοντας...
VasmaV:
--- Quote from: nmwisima on February 24, 2010, 10:01:37 AM ---Γι αυτό τους τελευταίους μήνες σταμάτησα τις ιστορίες και έχω επικεντρωθεί σε αυτό που
ξέρω να κανω καλύτερα: Nα Γκρινιάζω!!! :nod: :nod:
--- End quote ---
μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία Αχιλλέα :P :P :P
nmwisima:
--- Quote from: VasmaV on February 24, 2010, 12:56:25 PM ---
--- Quote from: nmwisima on February 24, 2010, 10:01:37 AM ---Γι αυτό τους τελευταίους μήνες σταμάτησα τις ιστορίες και έχω επικεντρωθεί σε αυτό που
ξέρω να κανω καλύτερα: Nα Γκρινιάζω!!! :nod: :nod:
--- End quote ---
μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία Αχιλλέα :P :P :P
--- End quote ---
Ναι. Είναι ένα από τα χιλιάδες προτερήματά μου, μαζί με τη μετριοφροσύνη.
Manolis:
--- Quote from: nmwisima on February 24, 2010, 01:25:26 PM ---Πηγαινε για το Σπορτι γιατί μετά θα τα πληρώσεις διπλά όλα αυτά που χει το Σπορτι :girlie:
--- End quote ---
Μπααα τα
Να ναι καλά και να έχουν πάντα εκπτώσεις....... :moutza: :moutza:
nmwisima:
Έτοιμος...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version