!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (131/302) > >>

pib:

--- Quote from: dimsabas on February 23, 2010, 08:13:38 AM ---
--- Quote from: pib on February 22, 2010, 10:55:57 AM ---ps: μου κολησε μετα ενα focus rs new δεν ξερω γιατι αχχαχαααχαχ πιο κατω περναει με σφηνες οτι υπηρχε ξαφνικα βλεπω οκταβια λευκο με μπλε ριγες πλακωνει σφηνες τον φτανει αναβει τα φωτακια του και σταματανε δεξια... κριμα για το παιδι αλλα καλα να παθει που κολλησε σε μιατακι που εχει γραψει ιστορια  :coolio: μαλλον τον εγραψαν για αναρμοστη συμπεριφορα σε αμαξι θρυλο  :exaclty:

--- End quote ---

Πάντως, αν ήμουν άσχετος με άλλο αυτοκίνητο κι είχα μπει να χαζέψω στο MyMx5 και έπεφτα πάνω σε αυτό, θα αηδίαζα τόσο που δε θα ξανάμπαινα στο συγκεκριμένο φόρουμ... :zalistika: :zalistika:

--- End quote ---

μαλλον με παρεξηγησες νομιζοντας οτι αναφερομαι στο δικο μου μιατα ενω μιλαω γενικα και φυσικα κανω πλακα ... μην αηδιαζεις τοσο ευκολα φιλε dimsaba εχουμε διαβασει σε φορουμ (και σε αυτο και σε πολλα αλλα) πολυ χειροτερα... βλεπε πχ μιατα sporty που ανοιγει με s2k και του μενει μπροστα μεχρι και 4ες !!!!

Ξάδελφος:
@ Pib + Dimsaba...
Προς τι τοση αηδια ?.Εχασα κατι,μηπως κατι δεν καταλαβα?. Μην τσακωνεστε ορεεεεεεεε.

VasmaV:
ναι ρε παίδες....χαλαρα...πλακίτσα έκανε ο pib ;)

Ξάδελφος:
Κι επειδη  ξερουμε το Σαμπα,ειναι σιγουρο οτι χαριτολογοντας το εγραψε κι αυτος.
τι αλλο τι λεγαμε?

nmwisima:
Ουυυυυυ, σπάισι. Επιτέλους λίγη αντρίλα στο φόρουμ :clap: :clap: :clap:

Αστείευομαι ε, μην αρχίσετε τις παρεξηγήσεις! ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version