!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (121/302) > >>

HOUZIK:

--- Quote from: jSkyline on February 20, 2010, 05:10:17 PM ---
--- Quote from: pib on February 20, 2010, 04:25:00 PM ---σημερα το πρωι στην μεσογειων ειδα παρκαρισμενο nc cc blue με ζαντες κατα 90% rota boost σε χρωμα ασημι και αυτοκολλητο στο πλαι jdm king !!! παρα πολυ ομορφο ειναι κανενος απο εδω ??

--- End quote ---
Και εγω το βλεπω πολυ συχνα !!! Αλλα χθες το ειδα και με τις τελευταιες αλλαγες του ;)

--- End quote ---
:nod: :nod: :nod:

GENERAL:

--- Quote from: HOUZIK on February 20, 2010, 05:12:19 PM ---
--- Quote from: pib on February 20, 2010, 04:25:00 PM ---σημερα το πρωι στην μεσογειων ειδα παρκαρισμενο nc cc blue με ζαντες κατα 90% rota boost σε χρωμα ασημι και αυτοκολλητο στο πλαι jdm king !!! παρα πολυ ομορφο ειναι κανενος απο εδω ??

--- End quote ---
Και εγω το βλεπω πολυ συχνα !!! Αλλα χθες το ειδα και με τις τελευταιες αλλαγες του ;)

--- End quote ---

--- End quote ---

Μπαααα.... μαπα ειναι!!! Δεν βλεπετε!!! Χαλια!!! Αηδια σκετη!!! Καλα που μου το ειπατε ωστε να μην περναω απο εκει!!! Οσο για τα ασημι ματ σηματακια πολλη αηδια!!!  :llol: :llol: :llol:

saldale:

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

+1000! Όντως πανέμορφο.
Συγχαρήτηρια στον Huzik και απο μένα!  :good:

Υ.Γ. Θέλω Xenon  :'(

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on February 20, 2010, 12:03:13 PM ---Είδες Σίμο, εγώ δεν σχολίασα καθόλου! (Ξέχαρμάνιασα εχτές :exaclty:)

--- End quote ---

Αν ξεχαρμάνιασες λέει; Για ένα μήνα με έθαψες... έβγαλες ύλη! :P :P :P :P

--- Quote from: nmwisima on February 20, 2010, 12:03:13 PM ---Είδαν τσαντήρι και μπήκαν τα παιδιά να θυμηθούν λίγο πατρίδα!!!! :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: Λες και κάνα πετυχημένο μία στο τόσο... :llol: :llol: :llol: :llol: Μανίτσα! :llol:

Υγεία και φώτιση στους εορτάζοντες... :clap: :clap: :clap:

jSkyline:

--- Quote from: saldale on February 20, 2010, 05:16:34 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

+1000! Όντως πανέμορφο.
Συγχαρήτηρια στον Huzik και απο μένα!  :good:

Υ.Γ. Θέλω Xenon  :'(

--- End quote ---
Εμενα παντως αυτο που μου αρεσει κυριως στο αμαξι του Γιαννη ειναι το εσωτερικο του, κανονικα θα επρεπε να ειχε βγαλει μια τετοια εκδοση σαν limiited η Mazda.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version