!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Neko:
Εγω ξερω οτι οι λαθρομεταναστες ερχονται με φουσκωτα δια θαλασσης η με τα ποδια απο τα βουνα :???: Ερχονται και με ΜΧ5 sporty????
mx5mk1:
--- Quote from: simkoz on February 19, 2010, 06:37:37 PM ---Τι έγινε ρε Δημήτρη και όλοι σου την λένε; Μια για το ελάφρωμα, μια για απιστία τώρα σε κάναμε και παιδέρα. Enough is enough ρε παιδιά αφήστε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα
--- End quote ---
Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ καλό άτομο :-*
dimsabas:
--- Quote from: Ξάδελφος on February 19, 2010, 06:25:21 PM ---Μηπως να σου πω οτι η συγκεκριμενη φωτογραφια ειναι λιγο παραξηγησιμη ή ειναι περιττο?(ξερεις παιδεραστια,εκμεταλλευση απορρων λαθρομεταναστων κλπ,κλπ)
--- End quote ---
Ποια εκμετάλλευση ρε Γιώργη; Αυτά εκμεταλλεύονται εμένα :llol:... κι αν όντως είχαν γυρίσει καμιά μίζα με ταχύτητα, δε θα πέρναγαν την τάξη στον αιώνα τον άπαντα. :P :P :P :P :P
Ηλία και Σίμο, το πείραγμα είναι πάντα καλοδεχούμενο. :good:
Ξάδελφος:
ΑΑΑ μαθητες σου ηταν.Οκ ανακαλω τοτε.Πολυπολιτισμικος δασκαλος ΕΥΓΕ !.
nmwisima:
--- Quote from: simkoz on February 19, 2010, 06:37:37 PM ---Τι έγινε ρε Δημήτρη και όλοι σου την λένε; Μια για το ελάφρωμα, μια για απιστία τώρα σε κάναμε και παιδέρα. Enough is enough ρε παιδιά αφήστε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα
--- End quote ---
Eίδες Σίμο, εγώ δεν σχολίασα καθόλου! (Ξέχαρμάνιασα εχτές :exaclty:)
Αλλά μια και μπήκα στον κόπο να ποστάρω σχόλιο για το Σάμπα (θα πω κάτι πολύ ρατσιστικό, ΜΟΝΟ για το αστείον του πράγματος)
Είδαν τσαντήρι και μπήκαν τα παιδιά να θυμηθούν λίγο πατρίδα!!!! :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version