!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
leonidas11b:
Φιλε και οχτρε Α. εχεις one f@cking p.m.!
VasmaV:
--- Quote from: nmwisima on February 18, 2010, 11:55:32 AM ---
--- Quote from: pib on February 18, 2010, 11:52:25 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on February 18, 2010, 11:13:05 AM ---
--- Quote from: nmwisima on February 17, 2010, 06:16:29 PM ---Δεν αντιλήφθηκα το αστείο. Ζητώ συγγνώμη για την ένταση που δημιουργήθηκε άνευ λόγου.
--- End quote ---
Εγω θα σε συγχωρεσω για πρωτη και τελευταια φορα :P αλλα δεν ξερω για τον φιλο pib. :guns:
--- End quote ---
οχι εγω το εχω παρει βαρεως :grrrrrr: προτεινω και ban μαλιστα του μελους nmwisima γιατι αναστατωσε ολο το φορουμ με το ποστ του :exaclty:
--- End quote ---
Έλα παππού μου να σου δέιξω τ' αμπελοχώραφά σου...
Πρώτη φορά θα 'ναι? :( :( :( :( :( :(
--- End quote ---
δεν έχει ζεστάνει ακόμα ο καιρός για μπάνια....το καλοκαιράκι και βλέπουμε :P :P
nmwisima:
--- Quote from: VasmaV on February 18, 2010, 12:41:26 PM ---δεν έχει ζεστάνει ακόμα ο καιρός για μπάνια....το καλοκαιράκι και βλέπουμε :P :P
--- End quote ---
Πλάκα-πλάκα πρέπει να αρχίσουμε τη δίαιτα σιγά-σιγά, πως θα βγούμε πάλι έτσι στην παραλία. :nono:
xenos:
--- Quote from: spoumi on February 18, 2010, 01:59:52 PM ---Είναι και 35 λίρες τα μεταφορικά από το link του xenos.
Όπως κι αν έχει ας μην χαλάμε άλλο την αγγελία..
Διακίωμά του να το δίνει όσο θέλει, ίσως αν δει ότι δεν έχει καθόλου κίνηση να λογικευτεί ο φίλος του Κωνσταντίνου. :)
:btp:
--- End quote ---
Ναι έκανα λάθος, είδα free αλλά είναι για uk ( :axe: ). Αλλά και πάλι για new. ;)
Σπύρο νομίζω ότι καλό θα ήταν να είναι κάποιος ενημερωμένος για κάθε τι που αγοράζει. ;) (χωρίς να θέλω να θίξω τον κων/νο και τον φίλο του. :) )
spoumi:
Συμφωνώ Ξένοφων και γι'αυτό πόσταρα κι εγώ αν είδες πριν από σένα απο τον mx5parts πόσο κάνει.
Το είπα απλά για να μην συνεχιστει διάλογος πάνω στην αγγελία.Νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version