!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Manolis:
--- Quote from: dimsabas on February 18, 2010, 07:28:40 AM ---
--- Quote from: Manolis on February 14, 2010, 10:55:06 PM ---Αν επισκέπτεσαι το car.gr τακτικά (εγώ το κάνω αφού είμαι υποψήφιος αγοραστής)
--- End quote ---
Πώς κι έτσι; Δεύτερο; :P
--- End quote ---
Πρώτο ρεεε :moutza:
Καλημέρα :)
leonidas11b:
--- Quote from: nmwisima on February 17, 2010, 06:16:29 PM ---
Δεν αντιλήφθηκα το αστείο. Ζητώ συγγνώμη για την ένταση που δημιουργήθηκε άνευ λόγου.
--- End quote ---
Εγω θα σε συγχωρεσω για πρωτη και τελευταια φορα :P αλλα δεν ξερω για τον φιλο pib. :guns:
leonidas11b:
--- Quote from: XrhstosZ on February 17, 2010, 10:12:38 PM ---εγω την πρωτη φορα που πηγα με τον λεω εκτος απο το οτι ψαχναμε καμια ωρα (και ειχαμε οδηγιες μεσω τφ + ειχε 3αναπαει ο λεω) το μονο που χαρηκα ηταν κατι χαζο παντιλικια που τωρα θα μου φαινοταν τσαμπα ωρα και σιγουρα ειναι απο τους χειροτερους εδω μεσα (οδηγικα) :-)
--- End quote ---
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! :P
Αν σε ξαναπαω πιστα.....@@
pib:
--- Quote from: leonidas11b on February 18, 2010, 11:13:05 AM ---
--- Quote from: nmwisima on February 17, 2010, 06:16:29 PM ---
Δεν αντιλήφθηκα το αστείο. Ζητώ συγγνώμη για την ένταση που δημιουργήθηκε άνευ λόγου.
--- End quote ---
Εγω θα σε συγχωρεσω για πρωτη και τελευταια φορα :P αλλα δεν ξερω για τον φιλο pib. :guns:
--- End quote ---
οχι εγω το εχω παρει βαρεως :grrrrrr: προτεινω και ban μαλιστα του μελους nmwisima γιατι αναστατωσε ολο το φορουμ με το ποστ του :exaclty:
nmwisima:
--- Quote from: pib on February 18, 2010, 11:52:25 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on February 18, 2010, 11:13:05 AM ---
--- Quote from: nmwisima on February 17, 2010, 06:16:29 PM ---Δεν αντιλήφθηκα το αστείο. Ζητώ συγγνώμη για την ένταση που δημιουργήθηκε άνευ λόγου.
--- End quote ---
--- End quote ---
οχι εγω το εχω παρει βαρεως :grrrrrr: προτεινω και ban μαλιστα του μελους nmwisima γιατι αναστατωσε ολο το φορουμ με το ποστ του :exaclty:
--- End quote ---
Έλα παππού μου να σου δέιξω τ' αμπελοχώραφά σου...
Πρώτη φορά θα 'ναι? :( :( :( :( :( :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version