!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
nmwisima:
--- Quote from: jSkyline on February 17, 2010, 12:35:41 AM ---
--- Quote from: nmwisima on February 17, 2010, 12:26:55 AM ---
--- Quote from: HOUZIK on February 17, 2010, 12:25:53 AM ---
--- Quote from: jSkyline on February 17, 2010, 12:21:25 AM ---
ΥΓ τελειωνε με αυτες τις φωτο, μεχρι να τις ανεβασεις θα εχω βαρεθει να βλεπω το αμαξι σου με αυτες τις ζαντες :P
--- End quote ---
Το καλο πραγμα αργει να ερθει..... :hello:
--- End quote ---
Το αργό πράγμα αργεί να έρθει. Είστε οφτόπικ. :????:
--- End quote ---
Ποσταρες ακριβως την στιγμη που εκανα την μεταφορα στο ποστ του Γιαννη, παραδεχομαι βεβαια οτι εγω το εβγαλα off topic αλλα και παλι ευτυχως εχω την δυνατοτητα να τα μεταφερω...
--- End quote ---
Ψιλά γράμματα. Ακόμα και οι άριστοι παρασύρρονται.
racing nick:
αφιερωμενο στον saba
Best Bike Drift!!!
leonidas11b:
--- Quote from: pib on February 17, 2010, 09:44:03 AM ---Liako εχω nb και εχω πανω το 4,625 (το εχω γραψει και στην παρουσιαση ;))
ρωτησα μηπως εχει τυχει να μετρηθουν τιποτα παιδια εδω απο το φορουμ μιας και βλεπω οτι εχουμε εδω μιατα και με τα 2 κωρονοπηνια... σε καποια συναντηση ισως κανουμε κανα δοκιμαστικο :yeah:
--- End quote ---
Καλα θες να πεις οτι τρεχεις στο δρομο..... :o
Φτου σου τεντιμποη.
Αν ερθεις την Παρασκευη μπορεις να με κερασεις αν θες.Εχω το 4.7 ;)
dimsabas:
Ναι, με τα κιλά μου, μόνο στο έντο είμαι καλός όταν πατάω κατά λάθος τέρμα το μπροστινό φρένο... :llol:
--- Quote from: Neko on February 16, 2010, 08:52:28 PM ---O Πατελος απ'οτι ηξερα ηταν κατοχος ΜΧ5 επετιακο(η ειναι ακομα?).
--- End quote ---
Λογικά το έχει ακόμα. Το έχει βάλει για πώληση άπειρες φορές, όσες δηλαδή τα χρέη έφταναν στο ταβάνι. Αλλά εις πείσμα των χρεών, κάθε φορά το κρατούσε. Ίσως επειδή δεν μπορούσε να το πουλήσει. Ζητούσε πάντα πολύ υψηλή τιμή, γιατί είχε βέβαια και λίγα χιλιόμετρα. O0
nmwisima:
Το συγκεκριμένο βίντεο ποσταρίστηκε πριν 4 μέρες στο σχετικό τόπικ.
Το έχεις βάλει άλλες δύο φορές σε εντελώς άσχετα τόπικ ενώ το έχουμε ήδη δει.
Θα παρακαλούσα τους μοντρερέιτορ να μην ανεχτουν τέτοιες σπαμαριστικές συμπεριφορές,
και εσένα να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version