!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (102/302) > >>

Liakos:
Κ για να συνεχισω....το βιντεο δεν προβαλει οδηγηση στο οριο της προσφυσης.Κανουμε που κανουμε τη μλκια να τρεχουμε σε δημοσιους δρομους, ας μην το ξεφτυλιζουμε κιολας.Προβαλει οδηγηση στο δικο μου οριο.Στο οριο που μου επιβαλει η δικη μου λογικη(υπο συζητηση αυτο) οχι τοσο για τον κακομοιρη που θα τυχει να ειναι στο αντιθετο ρευμα, αλλα για την ασφαλεια του εαυτου μου, λεγε με κ αυτοσυντηρηση ή ενστικτο επιβιωσης.

Απαλη, αποτελεσματικη οδηγηση = οχι στραμπουληγματα = μειωμενο "στριγγλημα" ελαστικων.Επισης καλο ειναι να γνωριζουμε οτι δεν συμπεριφερονται ολα τα λαστιχα ομοιως.Υπαρχουν λαστιχα που φτανοντας στο οριο παραγουν εντονα αυτο το στριγγλημα κ υπαρχουν κ αλλα που απλα δεν ξερουν τι σημαινει κατι τετοιο...ποσο μαλλον σε βρεγμενη ασφαλτο. ;) Για γραμμες σε δημοσιο, αγνωστο σε εμενα δρομο με μια λωριδα νομιζω δεν εχει νοημα να συζηταμε...

Το "αργα" ειναι γεματες 3ες κ 4ες...γτ το βιντεο ειναι μονιμως 3η,4η κ που κ που ανεβαζω σε 5η...μιλαμε για 120+ 150+ και χλμ κ στις 2 περιπτωσεις...

Το heel&toe δεν εχει να κανει με την ταχυτητα που θα γινει ενα κατεβασμα...αυτο νομιζω ειναι προφανες.

Λυπαμαι που το βιντεο σε λυπει... :P

mx5mk1:

--- Quote from: Liakos on February 15, 2010, 02:55:43 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on February 15, 2010, 02:24:13 PM ---Eπιτρέψτε μου να γράψω δύο πράγματα.
Ο συγχρονισμός των στροφών είναι απαραίτητος σε γρήγορα κατεβάσματα και είναι κάτι που κάνω εδώ και πολλά χρόνια (από τις e30 εποχές). Όταν μάλιστα δεν το έκανες αυτό με την e30, ήσουν σε πολύ δύσκολη θέση (καμμία σχέση με μιατα).

Για το βίντεο τώρα η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο φίλος πηγαίνει πραγματικά αργά και θα έπρεπε καλύτερα να εξασκηθεί στην απαλή και αποτελεσματική πραγματικά γρήγορη οδήγηση. Αν πήγαινε γρήγορα και στο πραγματικό όριο τότε έπρεπε τα ελαστικά να στριγγλίζουν, φτάνοντας στα όριά τους(βέβαια δεν βοηθάει και ο ¨αρωγός¨κινητήρας). Οι γραμμές του θα έπρεπε να είναι στο όριο, να γλύφει το apex, κάτι που βεβαιοτατατα δεν κάνει. Το βίντεο είναι λυπηρό (συγνώμη για την έκφραση)

Τα παραπάνω είναι η ταπεινή μου άποψη και βέβαια μπορείτε να την κρίνετε όπως εσείς θέλετε.

--- End quote ---

Hλια να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια.Χωρις να δηλωνω προσβεβλημενος, με χαρα θα σε προσκαλουσα να με ακολουθησεις με το νεο σου αποκτημα στον ιδιο ρυθμο(αν οχι σε χαμηλοτερο) στον ιδιο νωπο δρομο...
Η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη κ προσωπικα παντα τη δεχομαι κ τη σεβομαι.Θα μου επιτρεψεις ομως να μην σχολιασω την τηλεκριτικη, κοινως την κριτικη του καναπε, καθως το forum λειτουργει συμφωνα με καποιους κανονες τους οποιους δεν επιθυμω να παραβω.
Επαναλαμβανω, προφανως κ δεν παρεξηγηθηκα. :)

--- End quote ---

:oops:
 Ηλία μου δεν είδα ότι είναι δικό σου το βιντεάκι.  :-[
Συγνώμη  

Liakos:
Ηλια, τι συγγνωμη? Οπως εγραψα κ πριν η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη.  :) Ολοι μας ειμαστε αξιοι κριτικης.Απλα τυχαινει να διαφωνω με την αποψη σου, καθως ημουν παρων. :P

mx5mk1:

--- Quote from: Liakos on February 15, 2010, 03:09:38 PM ---Κ για να συνεχισω....το βιντεο δεν προβαλει οδηγηση στο οριο της προσφυσης.Κανουμε που κανουμε τη μλκια να τρεχουμε σε δημοσιους δρομους, ας μην το ξεφτυλιζουμε κιολας.Προβαλει οδηγηση στο δικο μου οριο.Στο οριο που μου επιβαλει η δικη μου λογικη(υπο συζητηση αυτο) οχι τοσο για τον κακομοιρη που θα τυχει να ειναι στο αντιθετο ρευμα, αλλα για την ασφαλεια του εαυτου μου, λεγε με κ αυτοσυντηρηση ή ενστικτο επιβιωσης.

Απαλη, αποτελεσματικη οδηγηση = οχι στραμπουληγματα = μειωμενο "στριγγλημα" ελαστικων.Επισης καλο ειναι να γνωριζουμε οτι δεν συμπεριφερονται ολα τα λαστιχα ομοιως.Υπαρχουν λαστιχα που φτανοντας στο οριο παραγουν εντονα αυτο το στριγγλημα κ υπαρχουν κ αλλα που απλα δεν ξερουν τι σημαινει κατι τετοιο...ποσο μαλλον σε βρεγμενη ασφαλτο. ;) Για γραμμες σε δημοσιο, αγνωστο σε εμενα δρομο με μια λωριδα νομιζω δεν εχει νοημα να συζηταμε...

Το "αργα" ειναι γεματες 3ες κ 4ες...γτ το βιντεο ειναι μονιμως 3η,4η κ που κ που ανεβαζω σε 5η...μιλαμε για 120+ 150+ και χλμ κ στις 2 περιπτωσεις...

Το heel&toe δεν εχει να κανει με την ταχυτητα που θα γινει ενα κατεβασμα...αυτο νομιζω ειναι προφανες.

Λυπαμαι που το βιντεο σε λυπει... :P

--- End quote ---

Έκανες πολύ καλά που πήγες αργά σε άγνωστο+δημόσιο+βρεγμένο δρόμο  :good:
Συγνώμη και πάλι   :nono:
::-

Liakos:

--- Quote from: mx5mk1 on February 15, 2010, 03:20:59 PM ---Έκανες πολύ καλά που πήγες αργά σε άγνωστο+δημόσιο+βρεγμένο δρόμο  :good:

--- End quote ---

:moutza: :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version