!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (101/302) > >>

Liakos:
Κ τα ελληνικα στρατα δεν τα σκεφτεσαι ρε αλητη?Τι πρεπει να κανω εγω δλδ που τοτε θα ειμαι μεσα?Να αφησω το περιπολο μου για να μπω στο κεντρικο ΚΨΜ που εχει internet για να δω τα καμωματα σου?Αισχος... :P :P :P
Μεγειες!

emilmx:
ρε δεν πετάτε χαρταετό εσείς??

Liakos:
Ντεν μπορι καρντια μου.Ντιαβαζι... :yawn:

HOUZIK:

--- Quote from: Liakos on February 15, 2010, 11:44:28 AM ---Κ τα ελληνικα στρατα δεν τα σκεφτεσαι ρε αλητη?Τι πρεπει να κανω εγω δλδ που τοτε θα ειμαι μεσα?Να αφησω το περιπολο μου για να μπω στο κεντρικο ΚΨΜ που εχει internet για να δω τα καμωματα σου?Αισχος... :P :P :P
Μεγειες!

--- End quote ---
Προς σεβασμο στα ελληνικα στρατα...πες μου σε πιο στρατοπεδο εισαι και σιγουρα :girlie: θα περασω να παρω εγκριση :yeah:
αλλλιως την κοπανας την παρασκευη και ερχεσαι Βαρυμπομοπη  :finger:

Liakos:

--- Quote from: mx5mk1 on February 15, 2010, 02:24:13 PM ---Eπιτρέψτε μου να γράψω δύο πράγματα.
Ο συγχρονισμός των στροφών είναι απαραίτητος σε γρήγορα κατεβάσματα και είναι κάτι που κάνω εδώ και πολλά χρόνια (από τις e30 εποχές). Όταν μάλιστα δεν το έκανες αυτό με την e30, ήσουν σε πολύ δύσκολη θέση (καμμία σχέση με μιατα).

Για το βίντεο τώρα η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο φίλος πηγαίνει πραγματικά αργά και θα έπρεπε καλύτερα να εξασκηθεί στην απαλή και αποτελεσματική πραγματικά γρήγορη οδήγηση. Αν πήγαινε γρήγορα και στο πραγματικό όριο τότε έπρεπε τα ελαστικά να στριγγλίζουν, φτάνοντας στα όριά τους(βέβαια δεν βοηθάει και ο ¨αρωγός¨κινητήρας). Οι γραμμές του θα έπρεπε να είναι στο όριο, να γλύφει το apex, κάτι που βεβαιοτατατα δεν κάνει. Το βίντεο είναι λυπηρό (συγνώμη για την έκφραση)

Τα παραπάνω είναι η ταπεινή μου άποψη και βέβαια μπορείτε να την κρίνετε όπως εσείς θέλετε.

--- End quote ---

Hλια να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια.Χωρις να δηλωνω προσβεβλημενος, με χαρα θα σε προσκαλουσα να με ακολουθησεις με το νεο σου αποκτημα στον ιδιο ρυθμο(αν οχι σε χαμηλοτερο) στον ιδιο νωπο δρομο...
Η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη κ προσωπικα παντα τη δεχομαι κ τη σεβομαι.Θα μου επιτρεψεις ομως να μην σχολιασω την τηλεκριτικη, κοινως την κριτικη του καναπε, καθως το forum λειτουργει συμφωνα με καποιους κανονες τους οποιους δεν επιθυμω να παραβω.
Επαναλαμβανω, προφανως κ δεν παρεξηγηθηκα. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version