!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Vroutos:
Εκπαιδευτής? Πως την παλεύεις? Το πιτμπουλάκι μου μ'έχει καβαλήσει κανονικά!
jSkyline:
--- Quote from: jSkyline on February 14, 2010, 11:43:36 AM ---
--- Quote from: HOUZIK on February 13, 2010, 11:24:34 PM ---@jskyline
ξερεις που παρκαρω....
Κοιτα αν αλλαξε τπτ στο nc μου :finger:
--- End quote ---
Περασα χθες αλλα δεν ηταν εκει το αμαξι :P Και χωρις πλακα το κοιταω καθε φορα...Αφου περιμενω πως και πως να το δω...Σημερα θα ανεβω για φαγητο Κεφαλαρι αστο εκει ολη μερα :)
--- End quote ---
Mολις το ειδα και ναι ειναι αλλαγμενο !!! Σταματησα και λιγο και το χαζεψα. Πολυ ωραια τα παπουτσακια σου ;) Φαινοταν και απο μακρια οτι εχει τουμπανιασει !!! Ηταν και πεντακαθαρες οι ζαντες και τα ΤΟΥΟ οποτε ξεχωριζαν απο το γκριζομπλε αμαξι !!! Πρεπει να εχει αλλαξει και κατι στο οφσετ ε ??? Γιατι μου φανηκαν να βγαινουν λιγο προς τα εξω και βοηθουσε πολυ στην εμφανιση αυτο...Ειπα να μην το βγαλω φωτο σαν καλος ρουφιανος, το αφησα να το καθαρισεις και να μας τα παρουσιασεις εσυ.
leonidas11b:
Τι εγινε ρε πολυ ερωτας επεσε στο φορουμ. :P
Πατας refresh και δεν υπαρχει τιποτα.
.
.
.
Χρονια πολλα στους ερωτευμενους. :giveheart:
GENERAL:
--- Quote from: tsekos86 on February 14, 2010, 05:15:43 PM ---Το μαμα γιατι το εγραψες με εισαγωγικα Χαρουλι??? :girlie: :girlie:
--- End quote ---
Γιατι απλα εχω ψιλομπερδευτει...!!! :punish: :punish: :punish:
Ειμαι"μαμα"????
Ειμαι... "μπαμπα"???
"Ξαδερφος" μηπως???? :llol: :llol: :llol:
HOUZIK:
--- Quote from: jSkyline on February 14, 2010, 07:44:52 PM ---Φαινοταν και απο μακρια οτι εχει τουμπανιασει !!! Ηταν και πεντακαθαρες οι ζαντες και τα ΤΟΥΟ οποτε ξεχωριζαν απο το γκριζομπλε αμαξι !!! Πρεπει να εχει αλλαξει και κατι στο οφσετ ε ??? Γιατι μου φανηκαν να βγαινουν λιγο προς τα εξω και βοηθουσε πολυ στην εμφανιση αυτο...
--- End quote ---
Απο το ΟΕΜ 55 οφσετ και 6.5 πλατος, ανεβηκα σε 45 και 7.5, οποτε δικαιολογημενα δειχνει πρησμενο :tease:
--- Quote from: jSkyline on February 14, 2010, 07:44:52 PM ---Ειπα να μην το βγαλω φωτο σαν καλος ρουφιανος, το αφησα να το καθαρισεις και να μας τα παρουσιασεις εσυ.
--- End quote ---
μεσα στην εβδομαδα περιμενω να ολοκληρωθει αλλη μια μοντα....
Μετα πλυσιμο και βουρ για παρουσιαση :yeah:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version