!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
dimsabas:
Είχα κάνει, το δώρο πάει στον Λεωνίδα. Λυπάμαι! Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη λαχειοφόρο αγορά! :llol:
spoumi:
--- Quote from: dimsabas on February 13, 2010, 12:43:19 AM ---Είχα κάνει, το δώρο πάει στον Λεωνίδα. Λυπάμαι! Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη λαχειοφόρο αγορά! :llol:
--- End quote ---
να του σβήσω το ποστ και φαίνεται μόνο η δική μου απάντηση? :P :P :P
Θα μου άρεσαν πιο μεγάλοι Δημήτρη...Τώρα φαίνεται ότι είναι από μηχανάκι και δν μου αρέσει :-/
leonidas11b:
>:-Με ζηλευετε επειδη σας κερδισα με διαφορα στηθους. :yeah:
:hello:Ευχαριστω Δημητρη για το δωρο να ξερεις οτι δεν θα το αρνηθω.......και με την πρωτη ευκαιρια θα μου το δωσεις. :angel:
ΑΑΑ!Ξεχασα παιδια*, εσεις μπορειτε να κανετε βολτα με το δικο μου οσο θα βολταρω με το Δασκαλου. :zalistika: :P
*Σπυρος/Χρηστος οχι ολο το φορουμ. :coolio:
leonidas11b:
--- Quote from: dimsabas on February 13, 2010, 12:36:28 AM ---.....είναι πολύ αργά κι ήμουν γύρω στις 9 ώρες στη γιάφκα κάνοντας διάφορες εργασίες....
--- End quote ---
Μια κι ανεφερες οτι εργαστικες πανω στο μιατα....να πω και εγω με τη σειρα μου οτι απο σημερα πλεον το μιατα μου εχει φαναρια mazdaspeed. :yeah:
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο Ηλια(mx5mk1) που με την πολυτιμη βοηθεια μου :P και υστερα απο 8 περιπου ωρες τα καταφεραμε :excited: και μπορω να πω με μεγαλη μου χαρα οτι το αποτελεσμα ειναι αξιοζηλευτο.
*Φωτο και info απο αυριο για οποιον ενδιαφερεται.
XrhstosZ:
το ψηνα και εγω... αλλα με το 8 ωρες που ειπες με ζορισες :-)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version