!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
dimsabas:
--- Quote from: dogits on February 12, 2010, 10:08:32 PM ---Προσωπικα δεν ξέρω τι νούμερο να γίνω 3 ή 5. 5 ή 3 external ή στρώσιμο? από ότι καταλάβατε η με τον Γιαννη θα είμαι η με Isi πάντως θα έρθω και γω!το δικο μου το miata απεβίωσε στις 10/2/2010!ξανα με κοντα μας με την ανάσταση! :nod:
--- End quote ---
Τι έγινε ρε παίδαρε; Κάτι με τον κινητήρα; Περαστικά ευχόμαστε, ό,τι κι αν είναι! :giveheart:
XrhstosZ:
--- Quote ---Εχθές το βραδυ ύστερα από πέντε χρόνια λειτουργίας το μάζντα έπεσε στην μάχη και με 100000+ χιλιομετρα στην πλάτη του ως turbo!και από σήμερα αρχίζω να σκέφτομαι πλέον σαν ώριμος και με νέο setup την εξέλιξη που θα γίνει στο νέο μου μοτέρ μιας και το παλίο άνοιξε τρύπα στο μπλοκ!!!
--- End quote ---
dogits στο miataturbo.gr ;-)
dimsabas:
Αν άντεξε ξύλο επί 5 χρόνια και 100Κ χλμ ως τουρμπάτο, και ποιος ξέρει πόσα ακόμα προηγουμένως, τότε έπεσε ενδόξως. Όταν τουρμπίζεις, πάντα υπάρχουν κάποιες στιγμές που εύχεσαι να ήσουν εργοστασιακός... :tanevramou:
dimsabas:
--- Quote from: leonidas11b on February 13, 2010, 12:30:46 AM ---
--- Quote from: XrhstosZ on February 13, 2010, 12:26:42 AM ---debadge : 0.0001gr? ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ!?!?
--- End quote ---
ΟΧΙ.... :P
Καθρεφτες ;) :yeah:
Μεγεια σου Δημητρη....βολευουν????
--- End quote ---
Μπράβο ρε Λεωνίδα, έσκισες! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Κέρδισες βόλτα, αν και δεν πολυμετράει ως έπαθλο γιατί στην είχα τάξει ήδη :llol:!
Μάγκες, επειδή είναι πολύ αργά κι ήμουν γύρω στις 9 ώρες στη γιάφκα κάνοντας διάφορες εργασίες, καλύτερα να τα γράψουμε κάποια άλλη στιγμή. Κι εντυπώσεις και γνώμες, άλλωστε η φωτογραφία δε δίνει την πλήρη εικόνα. Απλώς την πόσταρα για να προϊδεάσω για τα -3,5 κιλά... :excited:
XrhstosZ:
ουτε εμενα μ αρεσουν εμφανισιακα (τωρα που τουρς προσεξα) :-) Και debadge δεν εκανες η το χες βγαλει απο πριν?? (δεν μπορει να εχασα το δωρο.............................. :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version