!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (91/302) > >>

plokamhs:

--- Quote from: XrhstosZ on February 12, 2010, 09:18:21 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on February 12, 2010, 09:10:17 PM ---Αντε να δω εγω πως θα το σφηνωσω...αν καταφερω να το βαλω πανω σε σιδηροδρομους ωστε να μπορει να τ οδηγει κι η μαριλενα τ αμαξι θα ναι κολπο γκροσο(εννοειτε χωρις να καταστρεψω το εργοστασιακο καθισμα).
Το μπακετ με το εργοστασιακο ειναι η μερα με τη νυχτα.Οταν μ ειχε κανει βολτα ο Μανος (Οπτιον Ντι) και αμεσως μετα μπηκα στα αμαξι μου,ειχα συνηθισει στριμωγμενος και στην πρωτη στροφη που γλυστρισα στο καθισμα τρομαξα.

--- End quote ---

επαθα κατι αντιστοιχο οταν μετα απο μιση ωρα οδηγησης σε polaki του 07(προτελευταιο) μπηκα στο μχ5 μου.... ΚΟΥΒΑΣ!!!!!!!

--- End quote ---
:llol:  :llol: Χθες οδηγησα yaris '00 περιπου(αυτη τη γενια) και τρελαθηκα!Η διαδρομη του συμπλεκτη παιζει να ηταν 10cm το πολυ,το γκαζι μου φαινοταν εντελως οριζοντιο και ειχε το πιο αργο τιμονι που εχω πιασει!Γυρναγα και γυρναγα και γυρναγα και τελειωμο δεν ειχε!
Το παραδοξο ηταν το bite στα φρενα,που με εκανε να νιωσω ασφαλεια παρα τα υπολοιπα δεινά!
Μολις μπηκα στο μιατα μου ευχαριστησα το θεο που το εχω!

XrhstosZ:
εγω ακομα και με το copen που ειναι αρκετα σπορ αμαξι ειχα πεσει απο τα συνεφα :-) Σημερα πηγαμε και "γρηγορη" βολτουλα με την bmw του φιλου που λεγαμε το αμαξι εχει τρελο κρατημα... τον εβαλα και εκανε και κατι παντιλικια (στα 2250χμ το αμαξι) χαχαχαχα >:- >:- >:- >:-

Ξάδελφος:

--- Quote from: plokamhs on February 12, 2010, 09:25:58 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on February 12, 2010, 09:18:21 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on February 12, 2010, 09:10:17 PM ---Αντε να δω εγω πως θα το σφηνωσω...αν καταφερω να το βαλω πανω σε σιδηροδρομους ωστε να μπορει να τ οδηγει κι η μαριλενα τ αμαξι θα ναι κολπο γκροσο(εννοειτε χωρις να καταστρεψω το εργοστασιακο καθισμα).
Το μπακετ με το εργοστασιακο ειναι η μερα με τη νυχτα.Οταν μ ειχε κανει βολτα ο Μανος (Οπτιον Ντι) και αμεσως μετα μπηκα στα αμαξι μου,ειχα συνηθισει στριμωγμενος και στην πρωτη στροφη που γλυστρισα στο καθισμα τρομαξα.

--- End quote ---

επαθα κατι αντιστοιχο οταν μετα απο μιση ωρα οδηγησης σε polaki του 07(προτελευταιο) μπηκα στο μχ5 μου.... ΚΟΥΒΑΣ!!!!!!!

--- End quote ---
:llol:  :llol: Χθες οδηγησα yaris '00 περιπου(αυτη τη γενια) και τρελαθηκα!Η διαδρομη του συμπλεκτη παιζει να ηταν 10cm το πολυ,το γκαζι μου φαινοταν εντελως οριζοντιο και ειχε το πιο αργο τιμονι που εχω πιασει!Γυρναγα και γυρναγα και γυρναγα και τελειωμο δεν ειχε!
Το παραδοξο ηταν το bite στα φρενα,που με εκανε να νιωσω ασφαλεια παρα τα υπολοιπα δεινά!
Μολις μπηκα στο μιατα μου ευχαριστησα το θεο που το εχω!

--- End quote ---

Αναφερομαι στη διαφορα εργοστασιακου καθισματος και μπακετ παντα σε μιατα.

dimsabas:

--- Quote from: vagmann on February 12, 2010, 10:14:49 AM ---Ε!να βγαλω κι εγω μερικα περιττα,HT,κουκουλα γκαραζ ρεζερβα γρυλλο,καθισμα συνοδηγου,μπαμπα μην τρεχεις κλπ κλπ,να ειμαστε πιο δικαιοι... :)
--- End quote ---

Ε βρε Βαγγελάκη, αν είναι να τα βγάλεις όλα τούτα, πώς θα δούμε το παρακάτω;

--- Quote from: vagmann on February 12, 2010, 10:14:49 AM ---Θα ειναι η πιο καλη ευκαιρια να δεις τι κερδος πηρες.
--- End quote ---

Το θέμα είναι να έρθεις όπως τότε, που πηγαίναμε κόπιες, για να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα.

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on February 12, 2010, 11:43:58 AM ---Εγώ θα πέταγα το εγκέφαλάκι, θα πατέντιαζα τα hinges να μείνει το καπό ανοιχτό για να φεύγει η ζέστη και θα το άφηνα έτσι :hello:

--- End quote ---

Εμ, δεν μπορούσες και συ να του στείλεις το link με το βιντεάκι των tie-wraps; :llol:

--- Quote from: nmwisima on February 12, 2010, 02:18:35 PM ---...το έχουμε λίγο παραξηλώσει με τις βρισιές και το οφτόπικ.

Δεν λέω να μην γράφουμε ένα καλαμπούρι που μας κάνει να γελάσουμε ή ένα πείραγμα που οδηγεί σε καζούρα, αλλά
πραγματικά σε κάποιες στιγμές το παραχέζουμε.
--- End quote ---

Είναι μία από τις λίγες φορές που ταυτίζομαι τόσο με τον Αχιλλέα (ή Α. στον χώρο της νύχτας). Λίγη εγκράτεια και περιορισμός κάποιων φράσεων (Σαρακοστή έρχεται άλλωστε) και όλα θα είναι μια χαρά. Απλώς κάποιες φορές παρασυρόμαστε γιατί σε αυτό το φόρουμ έχουμε βρει ανθρώπους με την ίδια τρέλα και περνάμε πάρα πολύ καλά. Αν γινόταν τρακμιάτα, όπως προτείνει ο Αιμίλιος, θα ήταν καταδικασμένο στα 5 posts την ημέρα που έχει το γνήσιο.

--- Quote from: nmwisima on February 12, 2010, 02:18:35 PM ---Εγώ θα προσπαθήσω να μην γράφω πολλά οφτόπικ (δεν μπορώ να δεσμευτώ για τα τόπικ του δασκάλου, τα χέρια μου πάνε μόνα τους)
--- End quote ---

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

--- Quote from: VasmaV on February 12, 2010, 04:15:58 PM ---10 Πάτερ ημών και 5 Χαίρε Μαρία, Χαίρε!
--- End quote ---

Χαίρε Νύμφη, Ανύμφευτε! Εκτός κι αν είσαι Καθολικός, οπότε δεν ξέρω τι λέτε. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version