!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (90/302) > >>

Basilmx5:
Γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα ειναι οτι σε ολα τα τοπικς μα ολα τα τοπικς πλην του Μπλα Μπλα πρεπει να γραφονται πληροφοριες κ συζητησεις με αναφορες για το συγκεκριμενο θεμα...(κανενα οφ τοπικ του στυλ πειραγμα ή πλακα ειναι σιγουρο οτι δεν μπορει να αποφευχθει)... στο Μπλα Μπλα ομως (το λεει κ το ονομα του) γραφεται οτι μας κατεβει στο μυαλο... απο κει κ περα το τι θα μας κατεβει στο μυαλο ειναι θεμα στο καθενα ξεχωριστα ποσο κρινει οτι αυτο που θα ποσταρει θα ειναι "πρεπον".

Basilmx5:

--- Quote from: xenos on February 12, 2010, 04:32:43 PM ---
--- Quote from: george 1323 on February 12, 2010, 03:07:07 PM ---
--- Quote from: Manolis on February 12, 2010, 02:59:54 PM ---Γιώργο άμα κοιτάξεις εδώ

http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,87.0.html

που τα έχει βάλει ο Γιάννης θα δεις και το Trilogy και τις διαφορές που έχει (δέρματα διχρωμίες κτλ).
Άν δεν λάνω λαθος έχουν και αριθμό παραγωγής κανονικά απο 1 εώς 333

--- End quote ---
Ετσι συμφωνω,αλλα καλο ειναι να το αναφερει ο πωλων για να ξερει κ ο αλλος τι ψωνιζει.......αλλη αξια εχει το no 1 κ αλλη το 237 πχ....

--- End quote ---

Αυτό πως προκύπτει?  :????:

--- End quote ---

Το ιδιο ειναι για εναν που ενδιαφερεται για συλλεκτικα κομματια να ξερει οτι εχει το 1ο που βγηκε απτο εργοστασιο(με οτι ψυχολογικα συνοδευει αυτο) με το να εχει το 237ο?
Για εναν που ψαχνει τετοια εχει σημασια...

Liakos:

--- Quote from: jSkyline on February 12, 2010, 04:57:03 PM ---Εχω συγκλονιστει !!! Τι αμαξαρα ειναι αυτη στην αρχη του βιντεο !!!

--- End quote ---
:moutza: :moutza:

lathreos:
Να πεταχτω και εγω σαν το λιλι να πω την γνωμη μου.

Ο χαρακτήρας ενος φορουμ φτιάχνετε με βαση τον συνδυασμό των χαρακτήρων των ενεργων μελων. Αυτο καθ'αυτο ενα φορουμ ειναι άψυχο.
Το mymx5 εχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του ο οποιος ειναι παιχνιδιάρικος και της παρεας.Με βαση αυτον τον χαρακτήρα ειμαστε ολοι εμεις εδω και αγαπαμε αυτο το φορουμ. Κακα τα ψεμετα, τα τεχνικά θεματα δεν ειναι το δυνατο σημείο αυτού του φορουμ οσο η αψογη ατμόσφαιρα.
Για να εισαι ενεργο μελος σε ενα φορουμ σημαίνει οτι γουσταρεις τον συνδυασμό πραγμάτων που βλεπεις και γι'αυτον τον λογο επιδη ολοι γουσταρουμε το ομορφο αυτο κλιμα δεν υπαρχει σκοπος και λογος να αλλαξει το παραμικρό οπως γράφτηκε. Αυτο δεν σημαίνει οτι πρεπει να καταντήσουμε ξέφραγο αμπελι και μπατε σκύλοι αλέστε.
Αν αλλαξει ο χαρακτήρας του φορουμ πιστεύω οτι θα σταματισουν αρκετοι να γραφουν και δεν το θελει κανεις αυτο. Αν ηταν να λειτουργεί ενα φορουμ μονο για μια παρεα και μια κλικα υπαρχει και το skype

XrhstosZ:

--- Quote from: Ξάδελφος on February 12, 2010, 09:10:17 PM ---Αντε να δω εγω πως θα το σφηνωσω...αν καταφερω να το βαλω πανω σε σιδηροδρομους ωστε να μπορει να τ οδηγει κι η μαριλενα τ αμαξι θα ναι κολπο γκροσο(εννοειτε χωρις να καταστρεψω το εργοστασιακο καθισμα).
Το μπακετ με το εργοστασιακο ειναι η μερα με τη νυχτα.Οταν μ ειχε κανει βολτα ο Μανος (Οπτιον Ντι) και αμεσως μετα μπηκα στα αμαξι μου,ειχα συνηθισει στριμωγμενος και στην πρωτη στροφη που γλυστρισα στο καθισμα τρομαξα.

--- End quote ---

επαθα κατι αντιστοιχο οταν μετα απο μιση ωρα οδηγησης σε polaki του 07(προτελευταιο) μπηκα στο μχ5 μου.... ΚΟΥΒΑΣ!!!!!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version