!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
xenos:
--- Quote from: VasmaV on February 12, 2010, 04:15:58 PM ---
--- Quote from: xenos on February 12, 2010, 04:07:39 PM ---Μανώλη, εγώ έγραψα:
--- Quote from: xenos on February 12, 2010, 02:01:17 PM ---οκ σόρρυ, δεν μου φάνηκε τρομερό. :oops:
--- End quote ---
Τι άλλο να κάνω να εξιλεωθώ? :-\
--- End quote ---
10 Πάτερ ημών και 5 Χαίρε Μαρία, Χαίρε!
:P :P :P
--- End quote ---
Άρον άρον, σταύρωσον αυτόν! :P
jSkyline:
--- Quote from: Trelos7 on February 12, 2010, 02:49:53 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on February 12, 2010, 12:56:36 PM ---http://www.car.gr/classifieds/cars/view/571985/ ....Μονο 333 σε ολο το κοσμο.
Ειναι αληθεια????
--- End quote ---
Δεν το κόβω να ναι αλήθεια, το trilogy έβγαινε σε 1800 σύμφωνα με το link απο κάτω.
--- End quote ---
Πολυ-πολυ ωραια εκδοση ! Πραγματικα 333 αυτοκινητα που κυκλοφορησαν ομως μονο στην Ευρωπη ;)
xenos:
--- Quote from: george 1323 on February 12, 2010, 03:07:07 PM ---
--- Quote from: Manolis on February 12, 2010, 02:59:54 PM ---Γιώργο άμα κοιτάξεις εδώ
http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,87.0.html
που τα έχει βάλει ο Γιάννης θα δεις και το Trilogy και τις διαφορές που έχει (δέρματα διχρωμίες κτλ).
Άν δεν λάνω λαθος έχουν και αριθμό παραγωγής κανονικά απο 1 εώς 333
--- End quote ---
Ετσι συμφωνω,αλλα καλο ειναι να το αναφερει ο πωλων για να ξερει κ ο αλλος τι ψωνιζει.......αλλη αξια εχει το no 1 κ αλλη το 237 πχ....
--- End quote ---
Αυτό πως προκύπτει? :????:
saldale:
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση.
Έχοντας αρκετή εμπειρία από σχετικά forums με θέμα το αυτοκίνητο (GTClub, AudiS3 club, AudiSportsClub) άλλα και ως νέο σχετικά μέλος στο MyMX5, θα ήθελα να δώσω πραγματικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που γίνεται και να δηλώσω ΠΟΛΥ ευχαριστημένος από το επίπεδο γνώσης και ενημέρωσης που συνάντησα αλλά και από το επίπεδο όλων των παιδιών στο forum, που κάποια τα γνώρισα από κοντά, αλλά και όλων των υπολοίπων που ούτε καν έχω γνωρίσει ακόμα αλλά εκτιμώ ήδη πάρα πολύ.
Σίγουρα χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας για να μην “ξεφύγουν” τα πράγματα και χαθεί η ουσία αλλά πραγματικά θεωρώ ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα.
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Ηλία (Liakos) για την πρόσκληση να γίνω μέλος/μέρος αυτού του forum. :)
jSkyline:
Ενα θα πω παιδια... Ιδρυτικο μελος δεν ημουν στο φορουμ, ημουν ομως σιγουρα αρχικο μελος και εχω διαβασει σχεδον οτι εχει γραφτει εδω μεσα, σχεδον ολα τα ποστ, ολοι εδω μεσα εχουν συντελεσει με τον δικο τους τροπο να γεμισουν οι σελιδες αυτου του φορουμ, ας πανε ολοι λοιπον να ριξουν μια ματια στα ποστ που εχουν κανει και να δουν ποσο χρησιμα ειναι τα ποστ τους για ενα φορουμ με ΜΧ5 και ποσο σχεση εχουν με την αυτοκινηση, αν στο τελος λοιπον ειναι ευχαριστημενοι απο τα γραφομενα τους τοτε ας συνεχισουν στον ιδιο ρυθμο, ελπιζω οτι καποιοι θα εχουν αυτογνωσια και θα κοψουν λιγο τις π@π@ριες τους !
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version