!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Manolis:
--- Quote from: xenos on February 12, 2010, 02:25:36 PM ---Μανώλη έχεις όρεξη για "κήρυγμα", ε? :llol: (χούμορ επίσης) οκ, καταλαβαίνω δεν είμαι μικρο παιδί. :angel:
Απλά στο μπλα μπλα τόοοοοσες "ανοησίες" μπαίνουν και λέω μία παραπάνω δική μου. :oops: Dont get crazy... ;)
(το "δεν μου φάνηκε τόσο τρομερό" δεν ήταν αντίδραση, άποψη ήταν :) )
--- End quote ---
Αν ήθελα να σου κάνω κήρυγμα (και να το συνδιάσω και με το επάγγελμά μου) θα σου έλεγα ότι μου θυμίζεις το παιδάκι στην τάξη
που όταν του λέει ο δάσκαλος να μην κάνει φασαρία,εκείνο λέει ότι ο Κωστάκης έκανε περισσότερη.
Κανείς δεν σου κάνει κήρυγμα ούτε σου λέει τι να γράψεις.Απλα να θυμόμαστε όλοι ότι ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι ο χαβαλές και
μόνο.Είναι και αυτός και το κλιμα που βγαίνει προς τα έξω είναι παρείστικο(όπως και στις εκδρομές/βόλτες μας) αλλά δεν είναι μόνο
αυτός.Δεν αποτέλεσες την αφορμή εσύ γιατί παρόμοια ποστς γράφονται καθημερινά,απλά μου έκανε εντύπωση που δεν θεώρησες
λογικό ότι το συγκεκριμένο βίντεο σβήστηκε.
Αχιλλέα ξέρεις πόσα παρόμοια πμ με απόψεις σαν του Αιμίλιου έχω λάβει κατά καιρούς??Θα εκπλαγείς αν σου πω....
--- Quote from: xenos on February 12, 2010, 02:25:36 PM ---
οκ, αντιληπτόν απλά τα οφφ τόπικ είναι το αλατοπίπερο της συζήτησης ορισμένες φορές. ;)
--- End quote ---
Ναι αλλά και το λύσσα φαγητό στο τέλος δεν το τρώει κανείς...
Manolis:
--- Quote from: Trelos7 on February 12, 2010, 02:49:53 PM ---Δεν το κόβω να ναι αλήθεια, το trilogy έβγαινε σε 1800 σύμφωνα με το link απο κάτω.
--- End quote ---
Έχω την εντύπωση ότι βγήκε σε 333 κομμάτια παγκοσμίως και έχουμε και στην Ελλάδα μερικά
george 1323:
--- Quote from: Manolis on February 12, 2010, 02:52:19 PM ---
--- Quote from: Trelos7 on February 12, 2010, 02:49:53 PM ---Δεν το κόβω να ναι αλήθεια, το trilogy έβγαινε σε 1800 σύμφωνα με το link απο κάτω.
--- End quote ---
Έχω την εντύπωση ότι βγήκε σε 333 κομμάτια παγκοσμίως και έχουμε και στην Ελλάδα μερικά
--- End quote ---
Ναι αλλα δεν νοειτε συλλεκτικο χωρις αριθμο παραγωγης.....αν ειναι τοτε να λεει ο καθενας οτι ειναι συλλεκτικο..... :yawn:
Manolis:
Γιώργο άμα κοιτάξεις εδώ
http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,87.0.html
που τα έχει βάλει ο Γιάννης θα δεις και το Trilogy και τις διαφορές που έχει (δέρματα διχρωμίες κτλ).
Άν δεν λάνω λαθος έχουν και αριθμό παραγωγής κανονικά απο 1 εώς 333
george 1323:
--- Quote from: Manolis on February 12, 2010, 02:59:54 PM ---Γιώργο άμα κοιτάξεις εδώ
http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,87.0.html
που τα έχει βάλει ο Γιάννης θα δεις και το Trilogy και τις διαφορές που έχει (δέρματα διχρωμίες κτλ).
Άν δεν λάνω λαθος έχουν και αριθμό παραγωγής κανονικά απο 1 εώς 333
--- End quote ---
Ετσι συμφωνω,αλλα καλο ειναι να το αναφερει ο πωλων για να ξερει κ ο αλλος τι ψωνιζει.......αλλη αξια εχει το no 1 κ αλλη το 237 πχ....λεπτομερειες αλλα εχει διαφορα... ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version