!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
xenos:
Μανώλη έχεις όρεξη για "κήρυγμα", ε? :llol: (χούμορ επίσης) οκ, καταλαβαίνω δεν είμαι μικρο παιδί. :angel:
Απλά στο μπλα μπλα τόοοοοσες "ανοησίες" μπαίνουν και λέω μία παραπάνω δική μου. :oops: Dont get crazy... ;)
(το "δεν μου φάνηκε τόσο τρομερό" δεν ήταν αντίδραση, άποψη ήταν :) )
--- Quote from: Manolis on February 12, 2010, 02:15:07 PM ---Μπλα μπλα είναι γραφουμε και καμία μ@λακία να περνάει η ώρα αλλά ρε συ είπαμε...
--- End quote ---
Καταλαβαίνω ότι αποτέλεσα την αφορμή. :oops: :axe:
--- Quote from: Manolis on February 12, 2010, 02:15:07 PM ---Διάλεξε ένα τόπικ,όποιο θες,διάβασε το από την πρώτη του σελίδα και πες μου κατά την γνώμη σου πόσα οφτόπικ ποστ υπάρχουν σ αυτό.Και
όμως μένουν για να αποφύγουμε την μανούρα και τα παράπονα (χωρίς αυτό να είναι απόλυτα εφικτό)
Το mod team προσπαθεί το κλίμα να είναι φιλικό και το φόρουμ να κρατιέται σε μία σειρά όσο γίνεται.Δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην γίνονται
λάθη,αλλά βοηθήστε κ εσείς λιγάκι.Στο κάτω κάτω με την εγγραφή σας εδώ δεν σας ζητήθηκε ποτέ κάτι παραπάνω εκτός από καλή διάθεση..
--- End quote ---
οκ, αντιληπτόν απλά τα οφφ τόπικ είναι το αλατοπίπερο της συζήτησης ορισμένες φορές. ;)
emilmx:
ναι άλλα όταν θα χρειαστεί να βρεις μια πληροφορία ακόμα και όταν παρακολουθεις το φορουμ συνεχεία δεν την βρίσκεις :punish:
άπυρες φόρες έχω προσπαθήσει να βρω κάτι σε διάφορα τοπικ και χάνω την μπάλα
και εγώ θα προτιμούσα ενα αυστηρότερο moderation
περίπου σαν το τρακμιατα
και δεν μιλάω για το μπλα μπλα η την παρουσίαση ενός αυτοκινήτου αυτά να τα ξεκ@λώσουμε
άλλα στα τεχνικά θέματα γίνετε χαμός
nmwisima:
--- Quote from: emilmx on February 12, 2010, 02:34:19 PM ---περίπου σαν το τρακμιατα
--- End quote ---
Υπάρχει πάντα το "αυθεντικό" αν αυτό αναζητάς Αιμίλιε, μην καταπιέζεσαι με τα "περίπου" και τα ημίμετρα.
emilmx:
--- Quote from: nmwisima on February 12, 2010, 02:38:56 PM ---
--- Quote from: emilmx on February 12, 2010, 02:34:19 PM ---περίπου σαν το τρακμιατα
--- End quote ---
Υπάρχει πάντα το "αυθεντικό" αν αυτό αναζητάς Αιμίλιε, μην καταπιέζεσαι με τα "περίπου" και τα ημίμετρα.
--- End quote ---
δεν καταπιέζομαι Αχιλλέα εγώ τα περισσότερα τα περνάω Mark ALL messages as read άλλα τα τεχνικά που θέλω να τα βλέπω τα :guns: :guns:
Trelos7:
--- Quote from: leonidas11b on February 12, 2010, 12:56:36 PM ---http://www.car.gr/classifieds/cars/view/571985/ ....Μονο 333 σε ολο το κοσμο.
Ειναι αληθεια????
--- End quote ---
Δεν το κόβω να ναι αλήθεια, το trilogy έβγαινε σε 1800 σύμφωνα με το link απο κάτω.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version