!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (85/302) > >>

Theo:
Στο 2ο..

xenos:

--- Quote from: nmwisima on February 12, 2010, 01:53:25 PM ---
--- Quote from: Theo on February 12, 2010, 01:33:23 PM ---
--- Quote from: nmwisima on February 12, 2010, 12:52:13 PM ---
--- Quote from: Theo on February 12, 2010, 12:18:30 PM ---Μη το παρακανουμε.
--- End quote ---
Nα ρωτήσω σε τι αναφέρεσαι Θοδωρή?
--- End quote ---
Σε ενα βιντεο που ποσταρε ο Ξενοφων.
--- End quote ---
Οκ, συγγνώμη που ανακατεύτηκα.

--- End quote ---

Ξουτ!  :axe:  :tease:

--- Quote from: Theo on February 12, 2010, 01:55:02 PM ---Στο 2ο..

--- End quote ---

οκ σόρρυ, δεν μου φάνηκε τρομερό.  :oops:

Manolis:

--- Quote from: xenos on February 12, 2010, 02:01:17 PM ---
--- Quote from: Theo on February 12, 2010, 01:55:02 PM ---Στο 2ο..

--- End quote ---

οκ σόρρυ, δεν μου φάνηκε τρομερό.  :oops:

--- End quote ---

Ρε συ Ξενοφων το mymx5 είναι ένα φόρουμ για την αυτοκίνηση και το ΜΧ5.
Υπάρχουν πάρα πολλά τόπικ που αφορούν τα δύο αυτά θέματα και ένα-το μπλα μπλα-το οποίο δημιουργήθηκε για να μην γίνονται μπάχαλο
τα υπόλοιπα.Δεν δημιουργήθηκε για να ποστάρουμε video με τραβέλια,βίντεο με gay σκύλους που αυνανίζονται και ότι άλλο τραγικό έχει
ποσταριστεί κατά καιρούς.Τι παραπάνω πρέπει να γραφτεί για να σου φανεί τρομερό δλδ?Να το γυρίσουμε σε yupi.gr και να γράφουμε για
τον χωρισμό μενεγάκης-λάτσιου?Μπλα μπλα είναι γραφουμε και καμία μ@λακία να περνάει η ώρα αλλά ρε συ είπαμε...
Το moderation στο φόρουμ είναι πολύ χαλαρό (κακώς κατά την γνώμη μου) και νομίζω ότι μερικές φορές γινόμαστε υπερβολικοί με το να
διαμαρτυρόμαστε για το κάθε τι (δεν αναφέρομαι σε σένα συγκεκριμένα για αυτό μου το σχόλιο).
Διάλεξε ένα τόπικ,όποιο θες,διάβασε το από την πρώτη του σελίδα και πες μου κατά την γνώμη σου πόσα οφτόπικ ποστ υπάρχουν σ αυτό.Και
όμως μένουν για να αποφύγουμε την μανούρα και τα παράπονα (χωρίς αυτό να είναι απόλυτα εφικτό)
Το mod team προσπαθεί το κλίμα να είναι φιλικό και το φόρουμ να κρατιέται σε μία σειρά όσο γίνεται.Δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην γίνονται
λάθη,αλλά βοηθήστε κ εσείς λιγάκι.Στο κάτω κάτω με την εγγραφή σας εδώ δεν σας ζητήθηκε ποτέ κάτι παραπάνω εκτός από καλή διάθεση..

nmwisima:
Γενικά πάντως, πρώτος εγώ φταίω γι αυτό, θέλω να πω ότι το έχουμε λίγο παραξηλώσει με τις βρισιές και το οφτόπικ.

Δεν λέω να μην γράφουμε ένα καλαμπούρι που μας κάνει να γελάσουμε ή ένα πείραγμα που οδηγεί σε καζούρα, αλλά
πραγματικά σε κάποιες στιγμές το παραχέζουμε.

Εγώ θα προσπαθήσω να μην γράφω πολλά οφτόπικ (δεν μπορώ να δεσμευτώ για τα τόπικ του δασκάλου, τα χέρια μου πάνε μόνα τους),
και σίγουρα θα περιορίσω στο ελάχιστο τα τις άνευ λόγου βρισιές ή εκφράσεις του δρόμου.

Απλά ήθελα να το πω, μη με πάρετε με τα λεμονοκούπια! :-[

nmwisima:
Α, και δεν είχα δει τον από πάνω όταν το έγραφα αυτό.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version