!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on February 02, 2010, 12:45:01 PM ---καθε φορα που εβγαινα απ το παιζω κι εμπαινα στο μιατα αυτο σκεφτομουν
--- End quote ---
:moutza:
SchumiMx5:
Εγω πάλι πιστεύω πως το παν είναι το αγοραστικό κοινό.Κατά την δική μου άποψη,καλά είναι και τα ατμοσφαιρικά για την :girlie: η τον :coolio:που θέλει να πάρει το αμάξι για βόλτες και για να ανοίγει την οροφή και δεν το νοιάζει τπτ παραπάνω,αλλά φέρε ρε φίλε και το mazdaspeed...Από την άλλη,θα σου πει ναι έφερα turbατα πισωκίνητα από τo '79 μέχρι το '95 (βλ. rx7) και τι έγινε? οι πωλήσεις που έκανε στο ελλάδα ήταν :'( .Μιλάμε για μονο 6 αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος το '95.Ασε δε που τα μισά γινόντουσαν τροπέτο...Είχε βέβαια και τιμή λίγο τσιμπάουα...
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on February 02, 2010, 12:52:06 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on February 02, 2010, 12:45:01 PM ---καθε φορα που εβγαινα απ το παιζω κι εμπαινα στο μιατα αυτο σκεφτομουν
--- End quote ---
:moutza:
--- End quote ---
ημουν σιγουρος ,στην ειχα στημενη στη γωνια....οοοοοουυυυυ ρεεεε. χαχαααα τσιμπας αμεσως.
Basilmx5:
--- Quote from: SchumiMx5 on February 02, 2010, 12:52:55 PM ---Εγω πάλι πιστεύω πως το παν είναι το αγοραστικό κοινό.Κατά την δική μου άποψη,καλά είναι και τα ατμοσφαιρικά για την :girlie: η τον :coolio:που θέλει να πάρει το αμάξι για βόλτες και για να ανοίγει την οροφή και δεν το νοιάζει τπτ παραπάνω,αλλά φέρε ρε φίλε και το mazdaspeed...Από την άλλη,θα σου πει ναι έφερα turbατα πισωκίνητα από τo '79 μέχρι το '95 (βλ. rx7) και τι έγινε? οι πωλήσεις που έκανε στο ελλάδα ήταν :'( .Μιλάμε για μονο 6 αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος το '95.Ασε δε που τα μισά γινόντουσαν τροπέτο...Είχε βέβαια και τιμή λίγο τσιμπάουα...
--- End quote ---
Εδω φερνανε τα nc κ δεν παιζανε mp3 οταν κ η γιαγια μου εχει μαθει να χειριζεται mp3 player, κ εμεις τωρα λεμε για καθισματα?
Ολα θα μπορουσαν να τα φερουν απλα η Μαζντα στην Ελλαδα ειναι λιγο γιουχου...
bill_viper:
Ξάδελφε ίσως ήταν το SwiftClub με τα παλιά τα GTi (πριν διαλυθεί το club).
Ο ορισμός του γκαντέμη είμαι, πήγα σήμερα να κλείσω το SVP κι ότι είχε πωληθεί! Δεν το πιστεύω ρε γαμώτο... :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version