!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (79/302) > >>

vagmann:

--- Quote from: dimsabas on February 11, 2010, 10:54:44 AM ---Μα αφού μου υποσχεθήκατε ανοίγματα... έστω και μετά το πέρας της βόλτας. Περιμένω πώς και πώς να ξανανοίξω με τον Λιάκο, με τον οποίο πηγαίναμε κόπιες παλιότερα, αλλά και τον Βαγγέλη από τη Χαλκίδα. Δεν πιστεύω να μην έρθει... έτσι κι αλλιώς, πιο λίγη ώρα θα κάνει εκείνος παρά εγώ από τη Βουλιαγμένη... :exaclty:

--- End quote ---

Αν παρω αδεια απο τις γυναικες μου θα ηθελα πολυ να κατεβω...,αντε ρε δασκαλε να δουμε τι απιδια πιανει ο σακος σου.
σσ:αυτη τη φορα με 15αρια 888... :coolio:
Περιμενω πμ...

XrhstosZ:

--- Quote from: dimsabas on February 11, 2010, 04:02:59 PM ---Μα τι κλεψιά πέφτει από τους πρατηριούχους... δεν πρόλαβαν να γίνουν οι εξαγγελίες για την αύξηση των 15 λεπτών και όλοι ανέβασαν τις τιμές. Λες και ίσχυσαν οι νέες τιμές και παρέλαβαν καύσιμα βάσει αυτών... :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:
Μωρέ, μας βαστάει ως καταναλωτές να κόψουμε για καμιά βδομάδα τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο; Όσες γίνονται τέλος πάντων... :exaclty: :exaclty: :exaclty:

--- End quote ---

Ναι ρε φιλε.. ειδα την 100αρα 1.5ε εχ8ες και επαθα σοκ.......... πηγα σε ενα παρακατω που αλαξε την τιμη σημερα.. αλλα το ακουσα αφου εβαλα βενζινη και δυστυχως δεν φουλαρα... 1.30-35 η απλη...............................................

tsekos86:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Applications_Gazoline
δειτε πρωτα αυτο και μετα βαλτε βενζινι..

option-D:

--- Quote from: bill_viper on February 11, 2010, 06:41:51 PM ---Κόκκινο ΝΑ με λευκά stripes στο κέντρο σήμερα το πρωί στην άνοδο της Εθνικής Αντιστάσεως @ Καισαριανή. Κανείς από'δω;

--- End quote ---

Όχι, δυστυχώς.. Από τα ομορφότερα που έχω δει είναι πάντως  :clap:

Neko:
Eχει εδω μεσα..... μπλε με λευκα stripes :angel:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version