!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (73/302) > >>

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on February 11, 2010, 10:32:47 AM ---είπα ότι θέλω να ανοίξω γενικώς, με ό,τι κάτσει
--- End quote ---

Σαβουροανοιχτής :llol: :llol:

dimsabas:

--- Quote from: leonidas11b on February 11, 2010, 10:50:12 AM ---Περα απο την πλακα Δασκαλε με συγκλονισες με την συμμετοχη σου.
Δεν σε εχω ξαναδει προθυμο να παραβρεθεις σε συναντηση εκτος πιστας. :good:

--- End quote ---

Μα αφού μου υποσχεθήκατε ανοίγματα... έστω και μετά το πέρας της βόλτας. Περιμένω πώς και πώς να ξανανοίξω με τον Λιάκο, με τον οποίο πηγαίναμε κόπιες παλιότερα, αλλά και τον Βαγγέλη από τη Χαλκίδα. Δεν πιστεύω να μην έρθει... έτσι κι αλλιώς, πιο λίγη ώρα θα κάνει εκείνος παρά εγώ από τη Βουλιαγμένη... :exaclty:

leonidas11b:

--- Quote from: jSkyline on February 11, 2010, 11:20:25 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on February 11, 2010, 11:16:16 AM ---
--- Quote from: philosopher on February 11, 2010, 10:54:45 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on February 11, 2010, 10:28:10 AM ---Οταν λεω να το συντηρησω εννοω να πηγαινω παντου με αυτο και οχι να το εχω μονο για βολτα και ξ3κ@!703@. :yeah:
Διοτι δεν νομιζω ετσι να ευχαριστιεσαι ενα αυτοκινητο.

--- End quote ---

Λεώ δε κάνει το RX-7 για κάθε μέρα και για μετακινήσεις εντός πόλης...
(Προσωπική άποψη)

--- End quote ---

Δεν αντιλεγω και συμφωνω με αυτα που γραψατε, αλλα εγω θελω να ευχαριστιεμαι την καθε μου μετακινηση με το αυτοκινητο ειτε ειναι απλη βολτα ειτε ας πουμε περασμα απο το κεντρο της Αθηνας σε ωρα αιχμης(πως το ευχαριστιεσαι θα μου πεις)....και μονο που ειμαι μεσα στο αυτοκινητο που γουσταρω το απολαμβανω ...
.
Ελπιζω να γινομαι αντιληπτος. ;)

--- End quote ---
Ναι γινεσαι αντιληπτος...Ακομα δεν εχεις μαθει να εκτιμας την χρηση του αυτοκινητου. Θα μεγαλωσεις και θα οδηγησεις, τοτε απλα θα καταλαβεις ;) Ετσι και αλλιως και εγω τωρα τελευταια αρχισα να το αντιλαμβανομαι πληρως.

--- End quote ---
Αν γινομουν αντιληπτος δεν θα εγραφες οτι εγραψες..........Αν και δεν μπορεις να καταλαβεις πιστευω διοτι οποτε μιλας για το ΜΧ5 δεν λες και τα καλυτερα οποτε δεν εχεις το αυτοκινητο που πραγματικα γουσταρεις!
Οδηγαω καθημερινα τα τελευταια 7 χρονια και εχω οδηγησει αρκετα αυτοκινητα που μπορουν να σε συγκινησουν αλλα το ΜΧ5 το γουσταρα απο μικρο παιδι.
Για την ακριβεια απο τοτε που ειχα δει ενα λευκο ΜΚ1 σε ενα βενζιναδικο στα μεσα τις δεκαετιας του '90 και απλα πωρωθηκα μαζι του.
.
.
Καταλαβες?

Υ.Σ. Βλεπω ποτε οτι δεν χανεις ευκαιρια να με κοντραρεις!

jSkyline:
Αυτη ειναι η διαφορα μας βλεπεις το ΜΧ σαν αυτοκινητο ενω εγω σαν ενα παιχνιδι μου, δεν εχω την αναγκη να το χρησιμοποιω καθημερινα αλλα το χρησιμοποιω οταν εγω γουσταρω, εκει λοιπον ειναι που μπορω και το εκτιμαω, το οτι επισης μπορω να κρινω το αμαξι που χρησιμοποιω και να εκτιμησω τα θετικα και τα αρνητικα του σημαινει οτι εχω μια λογικη κριση. Επισης οπως πολυ σωστα εγραψες γουσταρες το ΜΧ5 επειδη το ειχες δει σε ενα βενζιναδικο, εγω αρχισα να γουσταρω το ΜΧ5 οταν οδηγουσα στα 17μου ενα ΜΚ1 που κλεβαμε απο την μανα ενος φιλου μου και γυρνουσαμε βολτα "ανοιχτοι" στην Αγ.Παρασκευη και καναμε διαδρομες στον Υμηττο. Εως τοτε το θεωρουσα μια μ@λ@κι@ και μιση, ενα διθεσιο αμαξι για ψωνακια.Προφανως λοιπον δεν πηρα κατι που ειχα δει σε ενα βενζιναδικο και μου αρεσε, αλλα πηρα αυτο που ηξερα οτι θα μου αρεσει. Επισης δεν αγορασα καμπριο, ουτε γκομενοπαγιδα. Οπως επισης δεν αγορασα κατι γρηγορο και γνωριζω οτι δεν αγορασα το απολυτο σπορ αυτοκινητο.
Εσυ κατάλαβες ???

Και οχι δεν ψαχνω ευκαιρια για να σε κοντραρω, αν το ηθελα θα πιανομουν απο καθε κουβεντα σου, απλα κοβω ενα κομματι του ενθουσιασμου σου.Αυτο δεν νομιζω να ειναι κακο. Αν καποιον θελω να τον κοντραρω το κανω με ανοιχτό και τελειως απροκάλυπτο τροπο.

Ξάδελφος:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v42u6szRm4U[/youtube]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version