!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (72/302) > >>

SchumiMx5:

--- Quote from: option-D on February 11, 2010, 12:07:08 AM ---
--- Quote from: SchumiMx5 on February 10, 2010, 09:19:52 PM ---Για μένα πάντως το αυτοκίνητο που πάντα θα ξεχωρίζει είναι το fd3s...άλλη πράγμα... :exaclty:

--- End quote ---

Τελείως άλλη πράγμα!  :tease:

--- End quote ---

:hilarious: :hilarious:  evkairia που έλεγε και ο άλλος.χαχα

ΠΑΝΟΣ:
ok παιδια παμε την βολτα μας κ μετα βλεπουμε, σεβαστο οτι στην βολτα δεν θα γινουν μ@@@@@@@@..μετα ...... :tease:

leonidas11b:

--- Quote from: dimsabas on February 10, 2010, 07:39:03 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on February 10, 2010, 06:18:38 PM ---Ρε Δημητρη θα ηθελα να με πας βολτα καποιο στιγμη με το παναλαφρο ΜΧ5 σου για να δω ποσο μπορει να εχει βελτιωθει!
Κριμα που ο πισταρχης στην Αγ.Μαρινα δε μας αφηνει να μπουμε πια και χαθηκαμε απο τις πρωινες συναντησεις του Σαββατου......αλλιως θα ειχα ηδη μαθει. :'(

--- End quote ---

Μανίτσα, δεν έχει νόημα να είμαι και γω μέσα. Θα στο δώσω να το κάνεις μόνος σου βόλτα... ;)

--- End quote ---

:giveheart:
Γιουχουουουοοουουουου :excited:

Περιμενω να το αρπαξω τη πρωτη ευκαιρια που θα μου δωθει........

dimsabas:
Απολύτως δεκτό και σεβαστό αυτό που ορίζει η διαχείριση σχετικά με το να ανοίγουν τα όσα ανοίγματα μετά το πέρας της βόλτας. Έτσι και θα γίνει. :good: Πολύ σωστά όλα αυτά.

Βρε Ισίδωρε, δεν είπα ότι θέλω να ανοίξω με τον Πάνο, είπα ότι θέλω να ανοίξω γενικώς, με ό,τι κάτσει. Προφανώς και η δική μου κλάση είναι άλλη (NC 2.0, ΝΒ 1.8 με κοντό κ/π, ΝΒ 1.6 με light turbo, ΝΑ με ροζ ζάντες :girlie:)... αλλά κι ένα άνοιγμα με ένα αγρίμι, για να δούμε πόσο ξύλο τρώω, δεν είναι κακή ιδέα... :excited:

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on February 11, 2010, 10:17:03 AM ---Θα σου ήταν εύκολο να μου το ζυγίσεις; Ενδιαφέρομαι...

--- End quote ---

Πολλά κιλά @ρχίδι@ :llol: :llol: :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version