!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (71/302) > >>

Manolis:

--- Quote from: simkoz on February 10, 2010, 10:38:48 PM ---Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλους του Χαρούληδες. Να σας χαιρόμαστε με το κέφι σας ρε παίδες.
Πάνο να το κανονίσουμε για μετά την συνάντηση? και εγώ θέλω να δω και να ακούσω το τερατάκι σου

--- End quote ---

Σίμο όλοι θέλουμε να το δούμε και να το ακούσουμε,δεν έχουμε και την τύχη να βλέπουμε κομπρεσοράτα NC κάθε μέρα  :angel:
Απλά για να μην γίνει μπάχαλο η βόλτα και έχουμε κάνα παρατράγουδο,μπορεί ο Πάνος με οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να
κανονίσουν είτε μετά το τέλος της βόλτας είτε φύσικα κάποια άλλη στιγμή.

spoumi:

--- Quote from: Manolis on February 10, 2010, 10:42:43 PM ---
--- Quote from: simkoz on February 10, 2010, 10:38:48 PM ---Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλους του Χαρούληδες. Να σας χαιρόμαστε με το κέφι σας ρε παίδες.
Πάνο να το κανονίσουμε για μετά την συνάντηση? και εγώ θέλω να δω και να ακούσω το τερατάκι σου

--- End quote ---

Σίμο όλοι θέλουμε να το δούμε και να το ακούσουμε,δεν έχουμε και την τύχη να βλέπουμε κομπρεσοράτα NC κάθε μέρα  :angel:
Απλά για να μην γίνει μπάχαλο η βόλτα και έχουμε κάνα παρατράγουδο,μπορεί ο Πάνος με οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να
κανονίσουν είτε μετά το τέλος της βόλτας είτε φύσικα κάποια άλλη στιγμή.

--- End quote ---
όπως επίσης δν χρειάζεται να γίνει η συζήτηση εδώ για ευνόητους λόγους.

option-D:

--- Quote from: SchumiMx5 on February 10, 2010, 09:19:52 PM ---Για μένα πάντως το αυτοκίνητο που πάντα θα ξεχωρίζει είναι το fd3s...άλλη πράγμα... :exaclty:

--- End quote ---

Τελείως άλλη πράγμα!  :tease:

Isi racing:

--- Quote from: ΠΑΝΟΣ on February 10, 2010, 01:59:30 PM ---ωραια μολις μαζευτουμε οσοι ανοιξουν κ οσοι ερθουν απλα για βολτουλα βλεπουμε τα ακριβως θα κανουμε, ισως πρεπει να ανοιξουμε ενα νεο τοπικ για να μην γραφουμε στο συγκεκριμενο..

--- End quote ---
Και εγω μεσα ειμαι απλα δεν πιστευω να ειμαι ετοιμος την αλλη εβδομαδα λογο management.. Οταν ειμαι ετοιμος θα σου στειλω pm να κανονισουμε, απλα καλυτερα να μαζευτουμε ΜΟΝΟ οσοι θα πατησουμε γιατι οταν μαζευονται πολλα ατομα σε τετοια μεροι συνηθως μαζευει και αστυνομια.

Isi racing:

--- Quote from: dimsabas on February 10, 2010, 03:04:41 PM ---Χρόνια πολλά, με υγεία και φώτιση σε όλους! Είτε γιορτάζουν είτε όχι!
Θέλω και γω να ανοίξω. Με ό,τι κι αν είναι... τίμιο 16άρι, άτιμο 18άρι, τουρμπάτο, μαχητικό αεροσκάφος, διαστημόπλοιο της NASA.  :hello: :hello:

--- End quote ---
Ο πανος εχει ενα λογο να ζητησει να δει πως καθεται το αυτοκινητο του διπλα σε ενα τουρμπο αλλα το δικο σου ρε Δημητρη τι νοημα εχει???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version