!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
dimsabas:
Χρόνια πολλά, με υγεία και φώτιση σε όλους! Είτε γιορτάζουν είτε όχι!
Θέλω και γω να ανοίξω. Με ό,τι κι αν είναι... τίμιο 16άρι, άτιμο 18άρι, τουρμπάτο, μαχητικό αεροσκάφος, διαστημόπλοιο της NASA. :hello: :hello:
george 1323:
--- Quote from: dimsabas on February 10, 2010, 03:04:41 PM ---Χρόνια πολλά, με υγεία και φώτιση σε όλους! Είτε γιορτάζουν είτε όχι!
Θέλω και γω να ανοίξω. Με ό,τι κι αν είναι... τίμιο 16άρι, άτιμο 18άρι, τουρμπάτο, μαχητικό αεροσκάφος, διαστημόπλοιο της NASA. :hello: :hello:
--- End quote ---
θα σε κολατσισουν τα τερατα Δημητρη,αλλα θα πεσεις ηρωικα........ :P :P :gl:
Konstantinos:
--- Quote from: GENERAL on February 10, 2010, 02:30:01 PM ---ΠΑΝΟ οποτε κανονισετε υπολογιζε και εμενα μεσα λογικα!!! Ενημερωσε με οταν ειναι!!! ΟΚ? :exaclty: :exaclty: :exaclty:
--- End quote ---
Eoρτάζων, αν κανονιστεί κάτι θα έρθω παρέα σου :yeah:
Ξάδελφος:
--- Quote from: george 1323 on February 10, 2010, 03:07:24 PM ---
--- Quote from: dimsabas on February 10, 2010, 03:04:41 PM ---Χρόνια πολλά, με υγεία και φώτιση σε όλους! Είτε γιορτάζουν είτε όχι!
--- End quote ---
θα σε κολατσισουν τα τερατα Δημητρη,αλλα θα πεσεις ηρωικα........ :P :P :gl:
--- End quote ---
Να τους πας στις στροφες στα στενα στις τρυπες του καραμαλη ...σαν αλλος Λεωνιδας να τους στριμωξεις εκει και να τους νικησεις!!!!.
spoumi:
--- Quote from: Konstantinos on February 10, 2010, 03:09:30 PM ---
--- Quote from: GENERAL on February 10, 2010, 02:30:01 PM ---ΠΑΝΟ οποτε κανονισετε υπολογιζε και εμενα μεσα λογικα!!! Ενημερωσε με οταν ειναι!!! ΟΚ? :exaclty: :exaclty: :exaclty:
--- End quote ---
Eoρτάζων, αν κανονιστεί κάτι θα έρθω παρέα σου :yeah:
--- End quote ---
θα του προσθέσεις βάρος..δν λέει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version