!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
spoumi:
--- Quote from: option-D on February 06, 2010, 10:06:07 AM ---Αφού είναι φαντάρος το παιδί ρε :punish:
Πότε να προλάβει; Άσε που είναι εκτός Αττικής (νομίζω)..
--- End quote ---
Είναι ναι αλλά θα μας κάνει την τιμή και θα κατέβει σε λίγο καιρό :)
dimsabas:
Οι Γονείς του Γιάννη Ζουμπαντή
dimsabas:
--- Quote from: dogits on February 07, 2010, 02:17:14 PM ---έγω έχω να προσθέσω ένα μπράβο στο dim που το πέρασε και να αφήσουμε δικαιολογίες του στυλ αν πάτησε δεν πάτησε αν είχε βάλει κόλλα στα λάστιχα η αν αν αν!!!δεν λέω πως του dim ειναι πιο γρήγορο αλλά όλα φαίνονται στο φανάρι και να στο πω διαφορετικά αν ο οδηγός του opc ήταν χερας δεν θα έδινε 28000 ευρώ για να πάρει τον κουβα(σπινιαριστρα) όπου δεν κανει για τιποτα(αποψή μου πάντα)dim και πάλι μπράβο
--- End quote ---
Σιγά μη μου κάνετε κι αδριάντα ορέ! :llol:
Από εποχής 323 μού άρεσαν τα ανοίγματα στα φανάρια. Και τα κυνηγητά στα στροφιλίκια, και το βουνό (Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος), και η πίστα (2 φορές στα Μέγαρα με το 323) κι όλα αυτά που αρέσουν σε τόσους και τόσους εδώ μέσα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο, άλλωστε πολλοί θα πατάτε με άλλα αυτοκίνητα. Κρίμα που δεν τα γράφετε βέβαια... αλλά φαντάζομαι ότι το κάνετε επειδή θα θέλετε να αποφύγετε την παραφιλολογία που μερικές φορές συνοδεύει κάποια ανοίγματα.
Από εκεί και πέρα, όταν με το καλό φτάσουμε σε χαμηλότερα επίπεδα βάρους, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Αν πχ. το Sporty φτάσει τα 980 κιλά, τότε θα έχει αναλογία κιλών ανά ίππο της τάξεως του 6.7, κάτι που θα αντιστοιχούσε σε ένα κανονικό πολιτισμένο Sporty των 1100 κιλών, αλλά με σκαλισμένο μοτέρ στα 164 άλογα. ;)
leonidas11b:
--- Quote from: Ξάδελφος on February 07, 2010, 03:10:39 PM ---.............Δεν παιζουμε παιδια Σουπερ Ατου με τις καρτουλες οποιο αμαξι εχει τα καλυτερα νουμερα στα χαρτια κερδιζει τ αμαξι στην καρτουλα του αλλου. Αν ηταν ετσι η φαση δε θα λυσαγε κανεις στο δρομο..................
--- End quote ---
Καλα που τα θυμηθηκες ρε συ..... :o
.
.
.
:btp:
option-D:
Bάλτε άλτερ! Έχει κωμωδία :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page