!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
option-D:
--- Quote from: dimsabas on February 05, 2010, 04:53:51 PM ---
Racing Nick, όταν έλεγες να πάμε για ποδήλατο, κάτι σαν το παρακάτω εννοούσες;
url=http://www.youtube.com/watch?v=b36Yi-Pb1wM#normal]Kunstrad EM 2009 Carla und Henriette Hochdorfer[/url
--- End quote ---
Στο 0:56 πού έχουν βάλει το κέρατο από το τιμόνι; :???:
Περί ορέξεως βέβαια.. Αν αρέσει σ' αυτές......
dimsabas:
--- Quote from: mx5mk1 on February 05, 2010, 06:09:36 PM ---
--- Quote from: SchumiMx5 on February 05, 2010, 05:16:12 PM ---Dim στο λέω σίγουρα αυτό...Τεράστια διαφορά.Το λέω από προσωπική εμπειρία. :good:
--- End quote ---
Αν μάλιστα στο opc αρχίσει το ελάφρωμα σε ανάλογο επίπεδο ....
--- End quote ---
Ηλία, το παραπάνω σχόλιο πηγαίνει στην εκκίνηση των ψαγμένων κοντρακηδοπισάκηδων με 2α αντί με 1η κι όχι στην τεράστια διαφορά σε επιδόσεις. Καλό θα ήταν να μην αναλωθούμε άλλο... άλλωστε, η αναλογία κιλών ανά ίππο και το 0-100 (θέλω να πιστεύω ότι) διέλυσαν τις πρώτες αντιρρήσεις, οι οποίες ήταν απόρροια του ότι δεν έχουμε συνηθίσει ένα ατμοσφαιρικό Miata να παίζει στα ίσια με το πυραυλάκι της Opel.
Και βέβαια, αν ένα από δαύτα σκαλίσει λίγο την πίεση, εννοείται ότι μετά ανεβαίνει κλίμακα και μόνο τα τουρμπάτα Miata θα το βάλουν στη θέση του. :exaclty:
mx5mk1:
--- Quote from: dimsabas on February 05, 2010, 08:03:33 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on February 05, 2010, 06:09:36 PM ---
--- Quote from: SchumiMx5 on February 05, 2010, 05:16:12 PM ---Dim στο λέω σίγουρα αυτό...Τεράστια διαφορά.Το λέω από προσωπική εμπειρία. :good:
--- End quote ---
Αν μάλιστα στο opc αρχίσει το ελάφρωμα σε ανάλογο επίπεδο ....
--- End quote ---
Ηλία, το παραπάνω σχόλιο πηγαίνει στην εκκίνηση των ψαγμένων κοντρακηδοπισάκηδων με 2α αντί με 1η κι όχι στην τεράστια διαφορά σε επιδόσεις. Καλό θα ήταν να μην αναλωθούμε άλλο... άλλωστε, η αναλογία κιλών ανά ίππο και το 0-100 (θέλω να πιστεύω ότι) διέλυσαν τις πρώτες αντιρρήσεις, οι οποίες ήταν απόρροια του ότι δεν έχουμε συνηθίσει ένα ατμοσφαιρικό Miata να παίζει στα ίσια με το πυραυλάκι της Opel.
Και βέβαια, αν ένα από δαύτα σκαλίσει λίγο την πίεση, εννοείται ότι μετά ανεβαίνει κλίμακα και μόνο τα τουρμπάτα Miata θα το βάλουν στη θέση του. :exaclty:
--- End quote ---
:trge:
Πολύ σωστά Δημήτρη μου!
και τα υπέροχα τουρμπάτα μιατα θα πρέπει να έχουν δεχτεί βελτίωση τουλάχιστον 4000 ευρώ (λέω πολύ λίγα) για τουρμπίνα+όλα τα παρελκόμενα+τοποθέτηση για να έχουν βελτιωθεί σωστά και να έχουν εγγυημένη αξιοπιστία !
Ο ιδιοκτήτης όμως του opc αν στοχεύει σε κόντρες και επενδύσει 4000 ευρώ σε βελτίωση.......κλπ.......κλπ....
Συμφωνούμε φίλε!
:trelgel:
Ας τελειώσει εδώ...
το θέμα είναι ότι τα υπέροχα μιατα θα έπρεπε να βγαίνουν από το εργοστάσιο με light turbo και μικρό ic.
Έτσι θα είχαμε φανταστικές ροπές και δυνατότητα σοβαρής βελτίωσης με λίγα χρήματα.
Konstantinos:
--- Quote from: dimsabas on February 05, 2010, 08:53:09 PM ---
Να σαι σκύλος και να εύχεσαι να σε πατήσει ένα τέτοιο... :llol: :llol:
--- End quote ---
:llol: :llol:H πιο θεική ατάκα που έχω ακούσει ρε Δημήτρη :llol:
dimsabas:
Ρε συ Ηλία, το Miata δεν απευθύνεται μόνο στους τρελαμένους. Είναι ταυτόχρονα το φθηνότερο σοβαρό roadster, θα το πάρει κι η κοπελίτσα αλλά και ο κομμωτής (αν κι ο δικός μου πήρε Civic 1.8) :clap:.
Τώρα που είπα για κοπελίτσα, περνούσα σήμερα από τα Λιμανάκια και πετυχαίνω Cooper S στα χρώματα του GP, εκείνου του ελαφρωμένου που δεν είχε πίσω καθίσματα. Ωραία, λέω, θα παίξουμε. Πήγαινε σαν την κότα όμως και τελικά ήταν επειδή το οδηγούσε μια μεσήλικη... :grrrrrr:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version