!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
option-D:
--- Quote from: dimsabas on March 19, 2010, 05:07:53 PM ---Συγγνώμη, αλλά το target group που αναφέρεις (το οποίο τρελαίνεται για την Ε30 και κόβει φλέβες για την Κορόλα) είναι 15χρονος, που γράφει στο drift club και κάνει 7 ορθογραφικά λάθη σε κάθε πρόταση, που το όνειρό του είναι να πάρη ένα 30άρι να 'ούμε, να το κάνει σαν του Μπάμπη του Σουγιά που ζογραφύζη να 'ούμε... Άσε μας ρε Μάνο που με το Ε30 ήσουν ο ιππότης της ασφάλτου και τώρα σε κοιτούν μόνο οι γριές που επιστρέφουν από τον Εσπερινό και παραλίγο να τις πάρεις από κάτω... :llol: :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
E, καλά.. Σε ενθουσιάζουν πιο πολύ τα μιάτα από μια κορόλα; Θα μας τρελάνεις;
Μόνο και μόνο λόγω σπανιότητας θα σε κάνει να το κοιτάξεις.. Άσε που τα κορόλα είναι υπερπροσεγμένα και τα μισά από τα μιάτα δεν αξίζουν ούτε να γυρίσεις να τα κοιτάξεις..
Με το δικό σου σκεπτικό εγώ πάω για γκόμενες με το κάμπριο κι ο κορόλας είναι παιδεραστής (λόγω target group, όπως είπες)..
option-D:
Ε, ε, Βασίλη.. Εσύ σύνελθε.. Δεν μπορούμε ούτε να σε πειράξουμε.. Αμάν..
Ξεκόλλα..
Και στο κάτω κάτω να σου απαντήσω και για το swift ή και για οποιοδήποτε προηγούμενο αμάξι..;
Το mx5 το πήρες γιατι σου ταίριαζε περισσότερο.. Σου άρεσαν μερικά σημεία περισσότερο απ' ό,τι στο swift.. Αλλιώς θα ήσουν ακόμα με το swift..
VasmaV:
το τι κάνει ο καθενας με τα χρήματα του, είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα του και δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να τον κρίνουμε....παρακαλώ να μη συνεχιστεί η κουβέντα
dimsabas:
--- Quote from: option-D on March 19, 2010, 05:23:36 PM ---E, καλά.. Σε ενθουσιάζουν πιο πολύ τα μιάτα από μια κορόλα; Θα μας τρελάνεις;
--- End quote ---
Θα τρελαινόμουν αν προτιμούσα μια Κορόλα 25 ετών από ένα Miata, όχι το αντίθετο. Κι από ό,τι φαίνεται, οι ιδιοκτήτες Κορόλα με δικαιώνουν. Αλλά αυτά είναι γούστα, γιατί προσπαθείς να με πείσεις για κάτι που δε μου αρέσει;
--- Quote from: option-D on March 19, 2010, 05:23:36 PM ---Μόνο και μόνο λόγω σπανιότητας θα σε κάνει να το κοιτάξεις.. Άσε που τα κορόλα είναι υπερπροσεγμένα και τα μισά από τα μιάτα δεν αξίζουν ούτε να γυρίσεις να τα κοιτάξεις..
--- End quote ---
Σπανιότητα υπάρχει στα πραγματικά καλοδιατηρημένα Κορόλα, τα οποία και θα κοιτάξω. Τα σάπια, τι να τα κοιτάξω; Αντίστοιχα, θα κοιτάξω όλα τα Miata, αλλά μόνο τα προσεγμένα θα πάρουν την επιπλέον ματιά.
--- Quote from: option-D on March 19, 2010, 05:23:36 PM ---Με το δικό σου σκεπτικό εγώ πάω για γκόμενες με το κάμπριο κι ο κορόλας είναι παιδεραστής (λόγω target group, όπως είπες)..
--- End quote ---
Αν το σκεπτικό σου είναι το καμάκι, προφανώς! Αν είναι η οδηγική απόλαυση, τότε είσαι εκτός θέματος! :P :P :P :P
bill_viper:
--- Quote from: option-D on March 19, 2010, 05:59:28 PM ---Ε, ε, Βασίλη.. Εσύ σύνελθε.. Δεν μπορούμε ούτε να σε πειράξουμε.. Αμάν..
Ξεκόλλα..
Και στο κάτω κάτω να σου απαντήσω και για το swift ή και για οποιοδήποτε προηγούμενο αμάξι..;
Το mx5 το πήρες γιατι σου ταίριαζε περισσότερο.. Σου άρεσαν μερικά σημεία περισσότερο απ' ό,τι στο swift.. Αλλιώς θα ήσουν ακόμα με το swift..
--- End quote ---
Εεε βάλε κανά emoticon DK μου.. ;) Έλα ρε συ στη συνάντηση!!! :please:
Σωστός για το ΜΧ5, πέρασε η περίοδος που ήμουν μεταξύ Ο.Χ-Βασιλόπουλο-Do it! :P
Πραγματικά, μετά τον Μίχο δε ξαναγυρνάω σε μπροστοκίνητο. & -
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version