!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (295/302) > >>

option-D:
Με μια πρώτη ματιά έτσι φαίνεται..
ΑΛΛΆ το ένα έχει μόνο κάθισμα οδηγού (sparco rev κόκκινο) και το άλλο έχει 2 bucket μαύρα..
Οι ζάντες είναι ίδιες, το ίδιο και τα καπώ.. Πάντως κανένα από τα δύο δεν έχει ηχεία στις πόρτες, το ένα έχει τα αυτοκόλλητα εμπρός, έχουν και τα δύο κάτι λευκά αυτοκόλλητα στο πίσω τζάμι (το ένα είναι TRD, το άλλο δεν φαίνεται), κι αυτό κινεί λίγο τις υποψίες..

dimsabas:

--- Quote from: option-D on March 19, 2010, 04:57:24 PM ---Και το κλασικό στυλ;
Κι η ιστορία;
Κι η αλητεία;

--- End quote ---

Έχεις το πιο καλοπουλημένο roadster όλων των εποχών, οπότε η ιστορία είναι μαζί σου. Αν θέλεις κλασικό στιλ, πάρε ένα Μκ1 και θα είσαι άρχοντας. Έτσι Νεκτάριε; :excited: :excited: :excited:
Όσο για την αλητεία, νομίζω ότι η οδήγησή σου παραέχει από δαύτη, θα έπρεπε να αναζητάς τρόπους να την περιορίσεις, όχι να την αυξήσεις. :P :P :P

--- Quote from: option-D on March 19, 2010, 04:57:24 PM ---Με την Ε30 γυρνούσαν κεφάλια απ' όπου πέρναγα, με το κορόλα γίνεται ο σαματάς, με το μιάτα χέστηκαν..
Εννοώ οτι είναι αμάξι που τραβάει πολύ κόσμο..

--- End quote ---

Συγγνώμη, αλλά το target group που αναφέρεις (το οποίο τρελαίνεται για την Ε30 και κόβει φλέβες για την Κορόλα) είναι 15χρονος, που γράφει στο drift club και κάνει 7 ορθογραφικά λάθη σε κάθε πρόταση, που το όνειρό του είναι να πάρη ένα 30άρι να 'ούμε, να το κάνει σαν του Μπάμπη του Σουγιά που ζογραφύζη να 'ούμε... Άσε μας ρε Μάνο που με το Ε30 ήσουν ο ιππότης της ασφάλτου και τώρα σε κοιτούν μόνο οι γριές που επιστρέφουν από τον Εσπερινό και παραλίγο να τις πάρεις από κάτω... :llol: :llol: :llol: :llol:

option-D:
Ο Τσακαμήτρος μου είπε εχθές ότι το πήρε.. Δεν ισχύει; Με κορόιδεψε;  :girlie:

ioannis:

--- Quote ---Συγγνώμη, αλλά το target group που αναφέρεις (το οποίο τρελαίνεται για την Ε30 και κόβει φλέβες για την Κορόλα) είναι 15χρονος, που γράφει στο drift club και κάνει 7 ορθογραφικά λάθη σε κάθε πρόταση, που το όνειρό του είναι να πάρη ένα 30άρι να 'ούμε, να το κάνει σαν του Μπάμπη του Σουγιά που ζογραφύζη να 'ούμε...
--- End quote ---

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ (να ουμ..)
 :hilarious: :hilarious: :hilarious:

--- Quote ---Ο Τσακαμήτρος μου είπε εχθές ότι το πήρε.. Δεν ισχύει; Με κορόιδεψε;
--- End quote ---
...λιγο παραπανω το εχει... :nod:

Neko:
Μανο το ΜΧ5 ειναι αμαξι που οπως να το κανεις το χαζευουνε στο δρομο ;) Αμα εχεις αγαπη και μερακι και το φτιαξεις ομορφο τοτε ο θαυμασμος θα ειναι διπλος(εκ πειρας ;D) Απο οσα αυτοκινητα εχω αλλαξει μεχρι τωρα(και ηταν καμποσα)τα cabrio ειχαν την μεγαλυτερη περαση!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version