!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
george 1323:
Γ αυτο εχουμε τετοια επιτοκια στην ελλαδα,για να καλυπτουν την χασουρα απο τα ευκολα δανεια......για το ποθεν εσχες ομως ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα.... :tanevramou:τεσπα ασ ρωτησει το παιδι κ βλεπει... :gl:
emilmx:
το κάλο τότε ήταν οτι το χρήμα έκανε κύκλο και είχαμε και μεροκάματα εγώ προσωπικά δουλεία 400-450 ώρες το μηνά και πληρωνόμουνα αρκετά καλά
με αποτέλεσμα να μπορώ και να δανειστώ άλλα και να πληρώνω στην ώρα μου και με το παραπάνω
τώρα τα μεροκάματα έχουνε λιγοστέψει η προσφορά για δουλειά είναι μεγαλύτερη με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να ρίξουμε και το μεροκάματο που περνάμε
αυτή τη στιγμή για έμενα έχει μειωθεί το εισόδημα μου περίπου στο 20% και είμαι από τους τυχερούς
έχω φίλους που φτάνει το 80%-100% και έχουν και οικογένεια και παιδιά!!
πάλι εδώ στην επαρχία έχουμε το πλεονέκτημα του χορίου
όλοι έχουμε γιαγιά μάνα πάτερα στο χόριο και θα βρούμε λαχανικά λάδι αυγά κρέας κτλ. σημαντικά έξοδα
τεσπα κατά διαόλου πάμε ας προσέχαμε και για έμενα λέω περισσότερο που για τα χαιλικια έχω χρεωθεί σε σημείο που αυτή τη στιγμή σχεδόν πνίγομαι
philosopher:
Μαγική συνταγή: Πλήρης και ολοκληρωτική ασυδοσία και ανύπαρκτος έλεγχος.
Ας μη τα βλέπουμε όλα μαύρα όμως γιατί ουσιαστηκά δεν είναι όπως παρουσιάζονται τα πράγματα.
Είναι σημαντικό να μη θεωρήσουμε οτι δε μπορεί να γίνει τίποτα για αυτή τη κατάσταση γιατί τότε έχει χαθεί πραγματικά το παιχνίδι.
george 1323:
--- Quote from: emilmx on March 19, 2010, 10:45:08 AM ---το κάλο τότε ήταν οτι το χρήμα έκανε κύκλο και είχαμε και μεροκάματα εγώ προσωπικά δουλεία 400-450 ώρες το μηνά και πληρωνόμουνα αρκετά καλά
με αποτέλεσμα να μπορώ και να δανειστώ άλλα και να πληρώνω στην ώρα μου και με το παραπάνω
τώρα τα μεροκάματα έχουνε λιγοστέψει η προσφορά για δουλειά είναι μεγαλύτερη με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να ρίξουμε και το μεροκάματο που περνάμε
αυτή τη στιγμή για έμενα έχει μειωθεί το εισόδημα μου περίπου στο 20% και είμαι από τους τυχερούς
έχω φίλους που φτάνει το 80%-100% και έχουν και οικογένεια και παιδιά!!
πάλι εδώ στην επαρχία έχουμε το πλεονέκτημα του χορίου
όλοι έχουμε γιαγιά μάνα πάτερα στο χόριο και θα βρούμε λαχανικά λάδι αυγά κρέας κτλ. σημαντικά έξοδα
τεσπα κατά διαόλου πάμε ας προσέχαμε και για έμενα λέω περισσότερο που για τα χαιλικια έχω χρεωθεί σε σημείο που αυτή τη στιγμή σχεδόν πνίγομαι
--- End quote ---
Nαι βρε αλλα αν ο κυκλος γινοταν με δανεικα φυσικο ειναι τωρα που τελειωσαν αυτα ν μην υπαρχει κυκλος.....τα δανεικα δυστηχως δεν ξεχρεωνονται με δανεικα...την κατσαμε την βαρκα Αιμιλιε... :'( :'(
vagmann:
Μιας και πιασατε το θεμα, δειτε ολοκληρο:
Max Keiser on the Greek Crisis (with Greek subtitles)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version