!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (284/302) > >>

bill_viper:

--- Quote from: mx5mk1 on March 18, 2010, 06:54:21 PM ---
--- Quote from: bill_viper on March 18, 2010, 06:49:09 PM ---Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί παίζει με τα τεκμήρια τώρα;

Το ΜΧ5 είναι 1800cc, και το έχω μισό-μισό με την μητέρα μου στην άδεια κυκλοφορίας. Εγώ κάνω μηδενική φορολογική δήλωση γιατί δε δουλεύω, κι η μητέρα μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Θα βγει να πληρώσω φόρο;

--- End quote ---

Τι ανησυχείς Βασιλη, μήπως εσύ θα πληρώσεις?

--- End quote ---
Καταρχήν το ειρωνικό υφάκι σου είναι δεύτερη φορά που μου απευθύνεσαι έτσι, ναι, εγώ θα πληρώσω, όπως κι εγώ έσκασα 37 χιλιάρικα για το Swift, όπως κι εγώ έσκασα 18 κι αγόρασα το ΜΧ5!! Τα πώς, τί, και τα λοιπά, δε σε αφορούν!! Ευτυχώς στα 25 μου έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που μου πρόσφεραν τόσα πολλά!!
Γι'αυτό λοιπόν αν δεν έχεις κάτι να πεις θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις απλά ποστ εντυπώσεων.

Πίσω στο θέμα μας, αν κάποιος γνωρίζει ας ποστάρει. :)

haris_nc:

--- Quote from: Theo on March 18, 2010, 04:39:19 PM ---Παντως Χαρη προσωπικα την slk55 τη θεωρω υπερβολη..θεωρω οτι αν ειναι δωσεις τα λεφτα που κανει μια 55αρα..δωστα για μια πορκα! :)

--- End quote ---

Απλα ηθελα να πω πως τα αμαξια δεν ειναι ουτε αντρικα ουτε γυναικια γιατι πχ ποιος δεν θα ηθελε ενα Αbarth ss στο γκαραζ του....?Η ενα slk 55 amg?Ασχετα που δεν τα δινουμε τα λεφτα μας για να τα παρουμε.

Aμα περιμεναμε απο τα αμαξια να μας κανουν αντρες γ...σετα τα!!!!!

--- Quote from: bill_viper on March 18, 2010, 06:49:09 PM ---Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί παίζει με τα τεκμήρια τώρα;

Το ΜΧ5 είναι 1800cc, και το έχω μισό-μισό με την μητέρα μου στην άδεια κυκλοφορίας. Εγώ κάνω μηδενική φορολογική δήλωση γιατί δε δουλεύω, κι η μητέρα μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Θα βγει να πληρώσω φόρο;

--- End quote ---

Αφου η μανα σου τα βγαζει τα 4200 λογικα σε καλυπτει!Αλλα ρωτα και κανα λογιστη για καλο και για κακο!!!!Τωρα αν θα πρεπει να βγαζεις και εσυ 2100 και η μανα σου αλλα τοσα...????!!!!!

Παντως εγω δεν ξερω αν μπορεις να αγορασεις αμαξι χωρις δηλωση,μηδενικη δηλαδη,γιατι που τα βρηκες τα λεφτα και το πηρες?Εκτος αμα σου εχει κανει καποιος δωρεα η κατι τετοιο.

vagmann:

--- Quote from: bill_viper on March 18, 2010, 06:58:10 PM ---έσκασα 37 χιλιάρικα για το Swift,
--- End quote ---

Τι swift ηταν αυτο ρε αδερφι?

Λογικα θα πληρωσεις τεκμηριο,ρωτα καποιον λογιστη ομως για σιγουρα...

plokamhs:
Σορρυ κιολας,αλλα αυτα τα ποσα αφορουν το μηνιαιο εισοδημα?

haris_nc:

--- Quote from: plokamhs on March 18, 2010, 07:37:15 PM ---Σορρυ κιολας,αλλα αυτα τα ποσα αφορουν το μηνιαιο εισοδημα?

--- End quote ---

Ετησιο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version