!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (279/302) > >>

xenos:

--- Quote from: emilmx on March 18, 2010, 09:44:21 AM ---γιατί δεν είναι γυναικείο????
ποιος σοβαρός Αντρας παίρνει slk :????: :????:

--- End quote ---

Με 1.8 μοτέρ με κομπρέσσορα και 185 άλογα, εγώ θα το έπαιρνα. (βέβαια εγώ δεν είμαι σοβαρός...  ;) )

xenos:

--- Quote from: nmwisima on March 18, 2010, 01:14:11 AM ---Εγώ θα ήθελα να μάθω, είναι αλήθεια, ποιος είναι ο φίλος με τα 13 ποστ που ειρωνεύεται το πιο δραστήριο μέλος του φόρουμ?

--- End quote ---

Αμάν! Αγρίεψε και κυκλοφορεί ελεύθερος!!!  :-X

Rocky 2- Training (Eye of the Tiger)

xenos:

--- Quote from: philosopher on March 18, 2010, 12:25:43 PM ---
--- Quote from: xenos on March 18, 2010, 12:23:57 PM ---Με 1.8 μοτέρ με κομπρέσσορα και 185 άλογα, εγώ θα το έπαιρνα. (βέβαια εγώ δεν είμαι σοβαρός...  ;) )

--- End quote ---
Ρε συ αυτό κάνει σα φριτέζα...

--- End quote ---

Να χα μια φριτέζα και εγώ κάτω από το καπώ.  :angel:

xenos:

--- Quote from: haris_nc on March 18, 2010, 01:01:27 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on March 18, 2010, 12:37:25 PM ---
Αυτο που θελω να πω σχετικα με την τιμη ειναι ,οτι, παντα γινεται αυτο μ ολες τις γενιες μιατα,κανουμε το λαθος να συγκρινουμε το μιατα με πολυ ακριβοτερα αυτοκινητα επειδη τα πλησιαζει ή ειναι καλυτερο σε πολλους τομεις...
Γιατι δεν το συγκρινουμε το εκαστοτε μιατα  με την εκαστοτε γεν9α  206cc-207cc-Tigra κλπ που παιζουν κοντα στις τιμες?.
Και μη μου πει καποιος δεν ειναι πισωκινητα...ας ηταν!.
Στα ιδια περιπου λεφτα το μιατα ειναι παραλλογα  καλυτερο απο οποιοδηποτε ανταγωνιστικο μοντελο.

--- End quote ---

Στα λεφτα του ναι,για αυτο ειναι και μια κατηγορια μονο του,απο το 2012 και μετα να δουμε που θα αρχισουν και αλλοι κατασκευαστες να βγαζουν παρομοια μοντελα σε τιμη και πισωκινητα,εκει να δουμε!

Ελπιζω τοτε το ND να ειναι πολυ καλυτερο!!!!!

--- End quote ---

Το 2012 θα καταστραφεί ο κόσμος οπότε μην αγχώνεσαι τσάμπα...  :oops:

haris_nc:
Σωστο και αυτο,για αυτο δεν αγοραζω αμαξι,τσαμπα λεφτα!  :trelgel:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version