!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (273/302) > >>

HOUZIK:
Το nc βρισκει πολυ δυσκολα μπροστα οσο χαμηλωμενο και να ειναι....και αν βρει ακουμπανε μονο τα ελαστικα πλαστικα κομματια
στην ΄κοιλια' ειναι το προβλημα μεγαλυτερο

οποτε προχωρα το kakwkei και μην τρελαινεσαι

ΥΓ και καποιος mod να κανει μεταφορα στο μπλα-μπλα

Basilmx5:
wavelab.... :good: απτα καλυτερα κ πιο ευχρηστα...

gr8:

--- Quote from: lathreos on March 17, 2010, 05:18:11 PM ---Μήπως ξερει κανενα καλο παιδι να μου συστήσει κανενα προγραμα για κοψιμο-ραψιμο τραγουδιων;

--- End quote ---

sony acid..

..ableton live  :yeah:

βασικά τι θες να κάνεις?

Ξάδελφος:

--- Quote from: pib on March 17, 2010, 07:55:41 PM ---γιατι ρε παιδια στην Ελλαδα οταν πρωτοβγηκε το μιατα ποιος το ειχε?? ολες οι κομμωτριες ειχαν μιατα.. λογικο ομως αφου ειναι καμπριο φτηνο και ευκολοδηγητο..

υγ: το κομμωτριες δεν το λεω υποτιμητικα ειναι γεγονος..

--- End quote ---
Oταν πρωτο βγηκε το μιατα και ηρθε στην ελλαδα και μεχρι λιγα χρονια πριν ... δεν ηταν καθολου φθηνο...

emilmx:

--- Quote from: kakwkei on March 17, 2010, 06:51:46 PM ---

Και μια χαζη ερωτηση: με τις ζαντες του 2λιτρου αλλαζει τπτ σε σχεση με τις εργοστασιακες 16αρες, οσον αφορα την αποσταση απο το εδαφος? παιζει δηλ με τις 2λιτρες + Μπλε Eibach να μπαινω στο γκαραζ? Μαλλον stupid question, αλλα it's worth a shot to ask.

--- End quote ---

καθόλου χαζή ερώτησή

εγώ με τα 15ρια βρίσκω παντού μα πόνου
τώρα έβαλα τα 16ρια και το αυτοκίνητό επιτελούς περνάει τα σαμαρακια και μπαίνω στο στενό της πολυκατοικίας χάρις να βρίσκω ενώ πριν ούτε διαγώνια

αν χαμηλώσεις και βάλεις 17ρες είναι πόλι πιθανό να μην βρίσκεις
βρείτε 17ρες και βαλτές στου Theo και κανε το πείραμα δεν χάνεις τίποτα

μην απογοητεύεσαι εγώ της πρώτες μέρες ήθελα να βάλω τα κλάματα άλλα τώρα και το συνήθισα και έμαθα να περνάω τα σκαλοπάτια

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version