!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
lathreos:
--- Quote from: option-D on March 16, 2010, 12:40:30 PM ---
"The Mazda Miata: it hugs the road like men hug men." :o
Πιπέρι...
--- End quote ---
Λογο δουλειας τα καλοκαιρια συναναστρέφομαι με εκατοντάδες τουριστες απο την Σκανδιναβια,με οσους εχω κανει συζήτηση για το mx5 ολοι μου λενε τα ιδια, οτι και καλα ειναι ενα gay car. Δεν ξερω για ποιον λογο εχει περάσει αυτη η ιδεα στο εξωτερικό,επίσης τους εχω ρωτήσει για ποιον λογο το πιστεύουν αυτο και δεν μου απαντισε κανενας με επιχειρήματα.
Ασε που την πεφτω στις γυναίκες τους για να μην με περασουν και εμενα για gay :tease: :tease: :coolio:
dimsabas:
Γιατί στην Αμερική με 20 χιλιάρικα αγοράζεις καινούρια Mustang, με 30 καινούριο 370Ζ και με 55 καινούριο GTR! Νομίζεις ότι θα είχαμε Miata αν ήμασταν στην Αμερική; Θα είχαμε ένα 350 για το δρόμο κι ένα Miata για την πίστα. Εκεί οι κοπέλες αγοράζουν το ΜΧ-5 όπως εδώ αγοράζουν το Micra Cabrio και το Opel Tigra. Απλά τα πράγματα... :P
lathreos:
--- Quote from: dimsabas on March 17, 2010, 05:39:17 PM ---Γιατί στην Αμερική με 20 χιλιάρικα αγοράζεις καινούρια Mustang, με 30 καινούριο 370Ζ και με 55 καινούριο GTR! Νομίζεις ότι θα είχαμε Miata αν ήμασταν στην Αμερική; Θα είχαμε ένα 350 για το δρόμο κι ένα Miata για την πίστα. Εκεί οι κοπέλες αγοράζουν το ΜΧ-5 όπως εδώ αγοράζουν το Micra Cabrio και το Opel Tigra. Απλά τα πράγματα... :P
--- End quote ---
Για Σκανδιναβια μιλαω εγω οχι για Αμερικη.Οι τιμες αυτοκίνητων εκει ειναι τριπλάσιες απο οτι εδω λογο 40% φορολογια.Στην Σκανδιναβια ενα nb του 2001 κανει 25000 ευρω ενα rx8 γυρω στα 50000 και παει λέγοντας, οποτε δεν ισχύει αυτο που λες για τις τιμες. Εγω πιστεύω ειναι θεμα πολιτισμού, πχ αυτοι βγαίνουν βολτα με καλτσα και παντόφλα ενω ενας Ελληνας δεν θα εβγαινε ποτε ετσι εξω,οπως και το αντιθετο, ενας Ελληνας φοραει στενο τζιν ενω ενας Σκανδιναβος-Αμερικανος ποτε επιδη το θεωρούν gay.
Ειναι καθαρα θεμα κουλτουρας και πολιτισμου
kakwkei:
Συγχαρητηρια στον εμπνευστη του για το συγκεκριμενο thread, καθως και για το εξαιρετικα χρησιμο πινακακι!
Οσον αφορα εμενα, με βαση τα νουμερα που παρατεθηκαν, τα μπλε OEM Eibach ριχνουν το αμαξι οσο και τα γκρι, επομενως αφου του Theo με τα γκρι δεν μπορουσε να μπει στο γκαραζ μου χωρις να βρει ελαφρα κατω, ουτε με τα μπλε θα μπορω να μπω.
Οποτε, ισως να εγκαταλειψω την ιδεα του χαμηλωματος ( :'( :'( :'( :'( ) και απλα να παω για τις ζαντες του 2λιτρου.
Και μια χαζη ερωτηση: με τις ζαντες του 2λιτρου αλλαζει τπτ σε σχεση με τις εργοστασιακες 16αρες, οσον αφορα την αποσταση απο το εδαφος? παιζει δηλ με τις 2λιτρες + Μπλε Eibach να μπαινω στο γκαραζ? Μαλλον stupid question, αλλα it's worth a shot to ask.
spoumi:
Αυτό εξαρτάται από την διάσταση των ελαστικών.
Τώρα με τις 16άρες έχεις διάσταση 205/50/16 και αν πας σε 17άρες υποθέτω ότι θα βάλεις 205/45/17.
Σε αυτή την περίπτωση όντως το αμάξι ψηλώνει κατά 3,5χιλιοστά αν δεν κάνω λάθος.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version