!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (28/302) > >>

haris_nc:

--- Quote from: gr8 on February 03, 2010, 10:26:00 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on February 03, 2010, 09:26:49 PM ---http://www.car.gr/classifieds/cars/view/559297/

--- End quote ---

ξεκολλάτε όλοι.. αφου είναι της poison tuning χαχαχαχχααχχ  :yeah:

--- End quote ---

Ναι ναι....

Χιλιόμετρα: 140.000 χμ
Κυβικά: 1.600 cc
Ίπποι 110 bhp + 2 μουλαρια !

simkoz:
Παίδες σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ειλικρινά με συγκινήσατε.

Δυστυχώς όπως θα καταλάβατε έπηξα σήμερα στην δουλειά. 04:00 μέχρι 22:00 γ@μησε τα. (ακούς Ξαδερφούλη, δεν είσαι μόνος)
Θα το γιορτάσω όμως αύριο το πρωί στον Καλογρίτσα όπου θα μπουν τα ελατηριάκια και η εμπρός αντιστρεπτική.
Ω, ναι! Αργησε αλλά επιτέλους ήρθε η άγια τούτη ώρα.
Πάω να την πέσω γιατί θέλω να είμαι στον Καλογρίτσα πριν κι απ' τις καθαρίστριες.

simkoz:

--- Quote from: Konstantinos on February 03, 2010, 05:33:55 PM ---Το Copper Red μοιάζει αρκετά με το χρώμα που έχεις συνηθίσει στο Swift σου ;) Θα σου πρότεινα να μην διστάσεις να επιλέξεις ένα φωτεινό χρώμα, καθώς ταιριάζει πολύ στο χαρακτήρα του Miata και θα είναι κάτι διαφορετικό για το μάτι σου.

--- End quote ---
Κοίτα ποιός μιλάει....

Konstantinos:

--- Quote from: simkoz on February 03, 2010, 11:07:28 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on February 03, 2010, 05:33:55 PM ---Το Copper Red μοιάζει αρκετά με το χρώμα που έχεις συνηθίσει στο Swift σου ;) Θα σου πρότεινα να μην διστάσεις να επιλέξεις ένα φωτεινό χρώμα, καθώς ταιριάζει πολύ στο χαρακτήρα του Miata και θα είναι κάτι διαφορετικό για το μάτι σου.

--- End quote ---
Κοίτα ποιός μιλάει....

--- End quote ---

Βεβαίως και η μαύρη μαυρίλα πλάκωσε είναι  :yeah: :yeah:

dimsabas:
Χρόνια πολλά Σίμο μου, με υγεία και φώτιση! :nod:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version