!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on March 16, 2010, 02:25:01 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on March 16, 2010, 02:20:43 PM ---
--- Quote from: option-D on March 16, 2010, 12:59:08 PM ---Έτσι σκοπεύω να κάνω το δικό μου πάντως.. Αλλά όχι μπάρμπι, μικρή πριγκίπισσα θα το κάνω :exaclty:
--- End quote ---
Στο να κανεις το αμαξι σου" Μπαρμπι ή μικρη πριγκιπισσα" δε βρισκω κατι κακο...PIMP λεγεσαι... :llol:
Το να σαι εσυ ομως κρυφο -Μπαρμπι" ή "μικρη πριγκιπισσα" και να οδηγεις ενα αμαξι "Jack Norris"...ειναι θεματακι... :gay:
--- End quote ---
Chuck, όχι Jack άσχετε. Αν ζεις ακόμα και δεν σε σκότωσε μια roundhouse kick από τον ουρανό...
--- End quote ---
΄
Με προστατευει ο Βruce που το βρωμο Chuck σου τον ΝΙΚΑ!.
http://www.ponyrific.com/chuck_norris_bruce_lee_ponyrific.jpg
dimsabas:
--- Quote from: george 1323 on March 16, 2010, 03:29:21 PM ---Akoμα περιμενουμε φωτο,τι θα γινει με την φαντασια θα την βγαζουμε..... :finger:
--- End quote ---
Δεν έχω σηκώσει κεφάλι τις τελευταίες μέρες, στα ενδιάμεσα διαλείμματα μπαίνω... θα γίνει κι αυτό! :oops:
xenos:
--- Quote from: option-D on March 16, 2010, 12:59:08 PM ---Έτσι σκοπεύω να κάνω το δικό μου πάντως.. Αλλά όχι μπάρμπι, μικρή πριγκίπισσα θα το κάνω :exaclty:
--- End quote ---
Κατά τ'άλλα σε χάλαγε το αυτοκόλλητο που σου είπα να βάλεις μωρή μικρή γοργόνα... :nod:
haris_nc:
Mολις το ειδα στο Facebook..... ;)
Από 17/3 μέχρι 27/3 το Swell.gr σας προσφέρει ένα ΠΑΚΕΤΟ Κερώματος για τα οχήματα σας. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει: Clay, Cleaner Glaze, Wax, Uqd, Trim. Η προσφορά ισχύει για τα Μέλη του Facebook και του Site. Μικρά Οχήματα: 40€ Μεσαία: 50€ Μεγαλα&Jeep: 60€ Για πληροφορίες ή ραντεβού καλέστε 2105789603 - 6932115338.
Aπο το Μike... ;)
nmwisima:
--- Quote from: george 1323 on March 16, 2010, 03:51:45 PM ---Αν αυτο ειναι πανεμορφο τοτε το ασχημο ποιο ειναι..????????
--- End quote ---
Aυτό
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version