!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
plokamhs:
@zero : BYE BYE
Ξάδελφος:
ΒΥΕ ΒΥΕ Ζero!. :hello:
Οι φωτο ή τα βιντεο απ την Κυριακη ειναι καπου?.
Konstantinos:
--- Quote from: bill_viper on March 15, 2010, 11:15:36 AM ---Πέτυχα Παρασκευή βράδυ έξω από το Rich στη Γλυφάδα, BMW X5 Matte Black και θα συμφωνήσω απολύτως, άκρως εντυπωσιακή!
--- End quote ---
Busted! 8) Και ήθελα να σε ρωτήσω αν εσύ ήσουν παρκαρισμένος στη γωνία μπροστά από την ασημένια boxster !Και πως δεν βρεθήκαμε ρε μούτρο! :P
bill_viper:
--- Quote from: Konstantinos on March 15, 2010, 01:25:36 PM ---
--- Quote from: bill_viper on March 15, 2010, 11:15:36 AM ---Πέτυχα Παρασκευή βράδυ έξω από το Rich στη Γλυφάδα, BMW X5 Matte Black και θα συμφωνήσω απολύτως, άκρως εντυπωσιακή!
--- End quote ---
Busted! 8) Και ήθελα να σε ρωτήσω αν εσύ ήσουν παρκαρισμένος στη γωνία μπροστά από την ασημένια boxster !Και πως δεν βρεθήκαμε ρε μούτρο! :P
--- End quote ---
Χα, ναι, εγώ ήμουν παρκαρισμένος εκεί. ;)
Δε ξέρω, τί να σου πω, απολάμβανα την γυναικεία παρουσία μετά συνοδίας προφιτερόλ! :D
Konstantinos:
:llol: Μέχρι και το ίδιο έδεσμα πήραμε! Btw είδα και εγώ το Bmw και μπορώ να πω ότι .. :nod: Δείχνει τρέλα το χρώμα αυτό! Αν θυμάμαι καλά είχε και αντίστοιχη ζάντα gemballa matt! :yeah:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version