!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (258/302) > >>

mx5mk1:
Φαντάζεστε μετά απο 2-3 μήνες με επιπλέον ελαφρώματα κλπ να του έρθει η.... θεία φώτιση και να βάλει σαλιγκάρι?

Θα μας κοπεί το γέλιο λέμε....   :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

dimsabas:
Σίμο, το προβάδισμα το έχω δεδομένο. Το Spotry πάει σαν τρελό λέμε... :excited: Τώρα, το αν θα είναι λίγο ή πολύ μπροστά, θα το δούμε στην πράξη.
Τα τουρμπάτα είναι μακράν σε δύναμη, μην το συζητάμε καν. Παίζουν σε τελείως άλλη κλάση. Ίσως να μπορούσα να τα βάλω με κάποιο 1.6 με μικρή πίεση, αλλά μέχρις εκεί. Τα θηρία τα αφήνω στην ησυχία τους, να τρομάζουν τα Μ3, όχι ένα ταπεινό ελαφρύ (αλλά με βαρύ οδηγό) ατμοσφαιρικό... :llol:

Μάνο, δώσε υλικό να πάρουμε ιδέες. :exaclty:

george 1323:

--- Quote from: dimsabas on March 15, 2010, 11:42:23 AM ---Σίμο, το προβάδισμα το έχω δεδομένο. Το Spotry πάει σαν τρελό λέμε... :excited: Τώρα, το αν θα είναι λίγο ή πολύ μπροστά, θα το δούμε στην πράξη.
Τα τουρμπάτα είναι μακράν σε δύναμη, μην το συζητάμε καν. Παίζουν σε τελείως άλλη κλάση. Ίσως να μπορούσα να τα βάλω με κάποιο 1.6 με μικρή πίεση, αλλά μέχρις εκεί. Τα θηρία τα αφήνω στην ησυχία τους, να τρομάζουν τα Μ3, όχι ένα ταπεινό ελαφρύ (αλλά με βαρύ οδηγό) ατμοσφαιρικό... :llol:

Μάνο, δώσε υλικό να πάρουμε ιδέες. :exaclty:

--- End quote ---
Φωτο θα βαλεις απο το ξηλωμα....? :????:

nmwisima:
Nαι, γιατί μας έχει φάει η αγωνία...

dimsabas:
Γιώργο, έχω τόσο τρέξιμο τις τελευταίες μέρες με τα του γάμου, που δεν έχω προλάβει ακόμα. Θα γίνει και αυτό. Έχω πλούσιο φωτορεπορτάζ... :giveheart: :giveheart:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version