!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
gianic:
--- Quote from: option-D on March 14, 2010, 08:00:35 AM ---Εχθές το βράδυ βλέπω ελεεινό και τρισάθλιο brg mk2,5 παρκαρισμένο έξω από το escoba Κεφαλαρίου.. Είχε τις 17άρες του Γιάννη και parada αλλά κοιτάζοντας μπροστά δεν είδα i/c, οπότε φαντάστηκα οτι ή κυκλοφορεί άλλος κόπιας ή οτι πούλησε τις ζάντες.. Μετά από λίγο ακούω έναν ιμάντα να σφυρίζει, κοιτάω έξω και ήταν το μιάτα με 5-6 άτομα να μαστορεύουν στον κινητήρα.. Ε, φυσικά ήταν οι Γιάννης, Ισίδωρος, Ζαχαρίας και κάποιος άλλος που δεν τον ήξερα..
Την παρτουζοκοπέλα σας τον Χρήστο πού τον παρατήσατε άραγε; :????:
--- End quote ---
Μετα απο 1 λεπτο μου καηκε ο μετασχηματιστης του carpc . Προσοχη οσοι κανετε πολυ παρεα με Μανωμαλο.
dogits:
--- Quote from: gianic on March 14, 2010, 01:36:49 PM ---
--- Quote from: option-D on March 14, 2010, 08:00:35 AM ---Εχθές το βράδυ βλέπω ελεεινό και τρισάθλιο brg mk2,5 παρκαρισμένο έξω από το escoba Κεφαλαρίου.. Είχε τις 17άρες του Γιάννη και parada αλλά κοιτάζοντας μπροστά δεν είδα i/c, οπότε φαντάστηκα οτι ή κυκλοφορεί άλλος κόπιας ή οτι πούλησε τις ζάντες.. Μετά από λίγο ακούω έναν ιμάντα να σφυρίζει, κοιτάω έξω και ήταν το μιάτα με 5-6 άτομα να μαστορεύουν στον κινητήρα.. Ε, φυσικά ήταν οι Γιάννης, Ισίδωρος, Ζαχαρίας και κάποιος άλλος που δεν τον ήξερα..
Την παρτουζοκοπέλα σας τον Χρήστο πού τον παρατήσατε άραγε; :????:
--- End quote ---
Μετα απο 1 λεπτο μου καηκε ο μετασχηματιστης του carpc . Προσοχη οσοι κανετε πολυ παρεα με Μανωμαλο.
--- End quote ---
Εμένα δεν με κάνουν παρέα...Μου δήλωσαν και οι δυο οτι αν δεν σήκωσω πίεση 2bar να μην τους ξαναμιλήσω :grrrrrr:
Isi racing:
Χαχαχα... τι μαλακες ειστε!!! Οτι καηκε ο μετασχηματιστης το επιβεβαιωνω και εγω!
mx5mk1:
http://directosf1.lasextadeportes.com/
LIVE F1 στα ισπανικά
(αν βρει κανείς μετάδοση radio live στα αγγλικά, μπορεί να χαμηλώσει τον ήχο των ισπανών και να ακούσει από radio---> ας ποστάρει κανείς radio live στα αγγλικά αν βρει κάποιο - το bbc live παιζει διαφημίσεις νομίζω........)
dimsabas:
Στη σύλληψη των διαχειριστών γνωστού δικτυακού τόπου, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούσαν να κατεβάζουν πειρατικά αρχεία, προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Οι συλλήψεις και το οριστικό κλείσιμο της υπηρεσίας gamato.info έρχονται έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση σε Αθήνα, Λάρισα, Πέλλα και Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, δικογραφίες σχηματίστηκαν για 11 Έλληνες, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι έξι, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Για το θέμα ενημερώθηκε και η Interpol, καθώς δύο από τους κατηγορούμενους διαμένουν στο εξωτερικό.
Η έρευνες ξεκίνησαν έπειτα από μήνυση που υπέβαλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών η Εταιρείας Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟE), καταγγέλοντας τη διακίνηση πειρατικών ταινιών, τραγουδιών και βιντεοπαιχνιδιών.
Το site δεν αποθήκευε τα ίδια τα πειρατικά αρχεία αλλά τους συνδέσμους torrent που επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν αρχεία μεταξύ τους.
Οι έξι που συνελήφθησαν, έπειτα από κατ' οίκον έρευνες, ήταν είτε διαχειριστές (moderators) είτε επίσημα μέλη (VIP members) με ειδικά δικαιώματα στο σύστημα.
«Η εν λόγω ιστοσελίδα είχε 850.000 μέλη και δεχόταν καθημερινά 16.000.000 επισκέψεις όπου ήταν το δημοφιλέστερο Ελληνικό site παράνομου διαμοιρασμού Κινηματογραφικών Ταινιών, Μουσικών κομματιών, Λογισμικού, Παιχνιδιών κ.α. με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά στις εταιρείες εμπορίας αυτών παράλληλα με την φοροδιαφυγή» αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version