!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
x-origin:
--- Quote from: george 1323 on March 14, 2010, 12:57:36 AM ---
--- Quote from: XrhstosZ on March 14, 2010, 12:47:14 AM ---
--- Quote from: plokamhs on March 13, 2010, 10:18:50 PM ---Εγω το πλενω μολις δω ν'ανοιγει ο καιρος και παλι μεσα στο χωμα γινεται!
@xenos περυσι τα εκανα αυτα!Μη μου τα θυμιζεις παλι!
--- End quote ---
την καλυτερη δουλεια εχει κανει ενας φιλος μου που εχει να το πλυνει απο το Νοεμβρη.... εγω καθε φορα που το πλενω την επομενη βρεχει :-)
--- End quote ---
ρε παιδια μπειτε στο meteo.gr k δειτε τον καιρο,αν εχει καλο κ τις επομενες μερες,το πλενετε....... ;)
--- End quote ---
Σωστό αλλά δεν είναι πάντα σωστές οι προβλέψεις του meteo.gr (την έχω πάθει) ;)
option-D:
Εχθές το βράδυ βλέπω ελεεινό και τρισάθλιο brg mk2,5 παρκαρισμένο έξω από το escoba Κεφαλαρίου.. Είχε τις 17άρες του Γιάννη και parada αλλά κοιτάζοντας μπροστά δεν είδα i/c, οπότε φαντάστηκα οτι ή κυκλοφορεί άλλος κόπιας ή οτι πούλησε τις ζάντες.. Μετά από λίγο ακούω έναν ιμάντα να σφυρίζει, κοιτάω έξω και ήταν το μιάτα με 5-6 άτομα να μαστορεύουν στον κινητήρα.. Ε, φυσικά ήταν οι Γιάννης, Ισίδωρος, Ζαχαρίας και κάποιος άλλος που δεν τον ήξερα..
Την παρτουζοκοπέλα σας τον Χρήστο πού τον παρατήσατε άραγε; :????:
simkoz:
--- Quote from: Manolis on March 14, 2010, 12:29:37 AM ---
--- Quote from: GENERAL on March 13, 2010, 03:50:33 PM ---Με ολη αυτη την Αφρικανικη σκονη και συνεχομενο τρεξιμο που να βρω χρονο για πλυσιματα...???
Παρολα αυτα σημερα το μεσημερι βολταροντας με τον πενταβρωμικο ΣΤΡΑΤΗΓΟ μου πετυχα γνωστον ..."Προεδρο" να απολαμβανει το νεο του ανθρακι NC με καποιες καλες εξωτερικες πινελιες!!! Το κοιταγε στα ματια...εεεε στα φαναρια ηθελα να πω και του ελεγε βρωμικα ερωτολογα οπως μονο αυτος μπορει!!! Αληθεια ποιος ειναι (...και καλα :-\ :-\ :-\)???
Το λεω απο τωρα....ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hello: :hello: :hello: :hello:
--- End quote ---
Thanks Στρατηγέ :excited:
--- End quote ---
Είναι αλήθεια? Επιτέλους τέλος στα ελεεινά αμάξι και στις συνοδηγείσεις? ΜΠΡΑΒΟ, καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο. και επειδή είναι ΜΧ καλόστριφτο
nmwisima:
--- Quote from: simkoz on March 14, 2010, 09:31:01 AM ---
--- End quote ---
Είναι αλήθεια? Επιτέλους τέλος στα ελεεινά αμάξια και στις συνοδηγείσεις? ΜΠΡΑΒΟ, καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο. και επειδή είναι ΜΧ καλόστριφτο[/quote]
Ε, αυτό παίζει...
υ.γ. Καλορίζικο κι από μένα λοιπόν.
Manolis:
Αλήθεια είναι ευχαριστώ παίδες :)
Η αλήθεια είναι ότι έξι μήνες χωρίς μιάτα είναι πολλοί,αλλά μετά την πρώτη βόλτα τα ξέχασα όλα :excited:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version