!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
dimsabas:
--- Quote from: lok502 on March 13, 2010, 08:21:24 AM ---Και επειδή ως γνωστόν αυτές τις "παλαβιές" τις κάνουν μόνο κάτι "καλόπαιδα" πιτσιρικάδες που θέλουν να σκοτωθούν, δείτε και αυτό...
--- End quote ---
Ρε συ, αυτός είναι ο Καββαθάς... :llol: :llol: :llol:
SchumiMx5:
Αφού πέτυχα το Μανώλη να ψωνίζει στη λαική 8) και να είναι με ένα vw golf VI gti,DSG,ABT :P ,συνάντησα και τον στρατηγό να βολτάρει ξεσκέπαστος,αλλά βρώμικος :axe: !
Manolis:
--- Quote from: SchumiMx5 on March 13, 2010, 03:14:44 PM ---Αφού πέτυχα το Μανώλη να ψωνίζει στη λαική 8) και να είναι με ένα vw golf VI gti,DSG,ABT :P ,συνάντησα και τον στρατηγό να βολτάρει ξεσκέπαστος,αλλά βρώμικος :axe: !
--- End quote ---
Είμαι λαικό παιδί ρε!!Γιατί δεν ήρθες να μου μιλήσεις,δεν σε είδα.Όσο για τον στρατηγό ήρθε για επισκέψη πενταβρώμικος!!
Τουλάχιστον 10 μέρες σ-τέρηση εξ-όδου :police: :police:
GENERAL:
Με ολη αυτη την Αφρικανικη σκονη και συνεχομενο τρεξιμο που να βρω χρονο για πλυσιματα...???
Παρολα αυτα σημερα το μεσημερι βολταροντας με τον πενταβρωμικο ΣΤΡΑΤΗΓΟ μου πετυχα γνωστον ..."Προεδρο" να απολαμβανει το νεο του ανθρακι NC με καποιες καλες εξωτερικες πινελιες!!! Το κοιταγε στα ματια...εεεε στα φαναρια ηθελα να πω και του ελεγε βρωμικα ερωτολογα οπως μονο αυτος μπορει!!! Αληθεια ποιος ειναι (...και καλα :-\ :-\ :-\)???
Το λεω απο τωρα....ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hello: :hello: :hello: :hello:
SchumiMx5:
Ημουν στο λεωφορείο και δεν πρόλαβα.Δηλαδή σου φώναξα από το παράθυρο αλλά δεν άκουσες..Μένω 20 μέτρα πιο κάτω και για να πάω στο χαλάνδρι δεν λέει να πάρω το mx ... :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version