!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (242/302) > >>

simkoz:
Έλα ρε μην τα παίρνεις και εσύ της μετρητής, είναι λίγο υπερβολικός ο ΔημοΣάββας to make a point

option-D:
Όχι, απλά ο Σάββας ο Ξηρός πιάστηκε αδιάβαστος αυτή τη φορά..
Δεν θυμάται το κούσκο που πέρασε και πέταξε μέσα από τα χέρια του  :nod:

nmwisima:

--- Quote from: option-D on March 13, 2010, 12:59:21 AM ---Δεν θυμάται το κούσκο που πέρασε και πέταξε μέσα από τα χέρια του  :nod:

--- End quote ---

Ποιο Cusco? :angel: :angel: :angel:

To μόνο Cusco που παίζει να δει ο δάσκαλος πλέον είναι αυτό στο Περού!!!

dimsabas:

--- Quote from: option-D on March 13, 2010, 12:50:38 AM ---Πιό κοντό από 4,777;  :???:
Το δικό μου με 4,777 έχει τελική 170kmh, του Νίκου πόσο περισσότερο να έχει δηλαδή;

--- End quote ---

Τέλος πάντων, το πιάνετε το σκεπτικό. Αφού θα το έχεις μόνο για πίστα, θέλεις να κοφτιάζει η μεγαλύτερή σου σχέση στη μεγαλύτερη ευθεία πίστας στην Ελλάδα. Δε θες κάτι μακρύτερο για ταξίδια και λοιπά. :exaclty:

dimsabas:
Φεύγω μάγκες. Αραντεβού με το παλικάρι που θέλει να πάρει το AC... κατευθείαν στο συνεργείο, αν όλα πάνε καλά, μέχρι τις 12-1 θα έχω ελαφρύνει κάνα 15κιλο και θα χω τσακώσει την 500αρού. Έχω μαζί φορητή ζυγαριά ακριβείας για να μετράμε ό,τι βγάζουμε :exaclty:, φωτογραφική με γεμάτη μπαταρία για τρελές λήψεις και μπόλικη διάθεση :excited:!
Μετά θα περάσω και μια βόλτα από τη γιάφκα, για αποτίμηση της όλης κατάστασης. :moutza:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version