!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (238/302) > >>

plokamhs:

--- Quote from: haris_nc on March 12, 2010, 03:16:53 PM ---
--- Quote from: dimsabas on March 12, 2010, 02:40:54 PM ---Γιώργη μου, αύριο έχω ραντεβού για ξήλωμα. Ήρθε αυτή η ώρα, δεν ξέρω αν κάνω καλά ή κακά. Είχα βάλει μια τιμή, αφού μου δίνουν τα λεφτά που είχα ζητήσει αρχικά, προχωρώ. Αλλά δεν πρόκειται να με σώσουν τα 15 κιλά του AC σε αντιπαραθέσεις με τέτοιας ιπποδύναμης οχήματα. Για να τα βάλω με κάτι που έχει αναλογία κιλών ανά ίππο στο 5.5 (αν είναι 250 αλόγατα, που μπορεί να ήταν και 300), θα πρέπει να έχω πέσει κάτω από τα 830 κιλά. Οπότε, πάλι δε θα δω προκοπή! :llol: :llol:

--- End quote ---

Με τα λεφτα απο το a/c τι θα βαλεις?

Bucket,ζαντες......?

--- End quote ---
Μπομπονιερες  :tease:

mx5mk1:

--- Quote from: nmwisima on March 12, 2010, 02:57:10 PM ---
--- Quote from: plokamhs on March 12, 2010, 02:40:06 PM ---Διαφωνω καθετα,αλλα σεβαστη η αποφαση των μοντς...
Ειδικα οταν ειναι δημοσια προσωπα,καθε κριτικη ΠΡΕΠΕΙ να ειναι δεκτη...Αν ελεγα "πω πω τους λατρευω,εχουν απιστευτο χιουμορ κ.τ.λ." δε θα γινοταν ολο αυτο...

--- End quote ---

Έχει ένα πόιντ. :????:

--- End quote ---

Θα ήθελα να επισημάνω ότι η παρέα μας είναι φοβερή και πραγματικά σας σέβομαι και εκτιμώ όλους. ΄Ομως, άλλο να λέμε ότι εκείνος είναι κακός στη δουλειά του κλπ κλπ και άλλο να λέμε ότι ¨είναι γνωστός κοκάκιας¨ή ¨κάνει εκπομπή κλασμένος¨ από τα ναρκωτικά -συγνώμη για την έκφραση-   έχει διαφορά!
Κανένας δεν μας απαγορεύει να κρίνουμε εδώ μέσα κάποιον για το αν μας αρέσει ή όχι στην εκπομπή του ! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ θα έλεγα.
ΑΛΛΆ το να γράφουμε δημόσια σε τί θεό πιστεύει και αν πιστεύει ή αν κάνει χρήση ναρκωτικών ή αν έχει προσωπικά προβλήματα κλπ για κάποιο πρόσωπο... επίσης, πώς είμαστε τόσο σίγουροι ότι είναι πρεζάκι για παράδειγμα? -είναι φίλος μας? -τον έχουμε δει μπροστά μας να κάνει χρήση? -είμαστε σίγουροι ότι κάνει και τώρα?(αν έκανε στο παρελθόν) ή απλά επειδή "έτσι έχουμε ακούσει?¨ ή επειδή "όλοι κάνουν"?
Επαναλαμβάνω ότι σας σέβομαι απεριόριστα!

VasmaV:

--- Quote from: plokamhs on March 12, 2010, 03:19:41 PM ---Ενταξει ο καθενας το βλεπει διαφορετικα το θεμα...Απλα δε διαχειριζομαι εγω τοσο επιτυχημενα το φορουμ,οποτε σεβαστον...

--- End quote ---
το να κατηγορείς κάποιον ότι είναι κοκάκιας (με επώνυμο) χωρίς καμία απόδειξη και μάλιστα σε ένα τόπικ το οποίο μπορεί να γίνει indexed απο οποιοδήποτε search engine...δεν είναι τόσο αθώο...αν και δεν τα έσβησα εγώ τα σχόλια...μου φάνηκε σωστή κίνηση και ο ανθρωπος που παραπονέθηκε (πήραμε notification) είχε το δίκιο του...τώρα γιατί καθόμαστε και συζητάμε καθε ποστ το οποίο σβήνεται δεν καταλαβαίνω...φαντάζομαι έχουμε όλοι μας σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε

plokamhs:
Δε χρειαζεται να το επαναλαμβανεις,δε σε παρεξηγω  :P
Ημουν σιγουρος οτι η συγκεκριμενη τοποθετηση μου θα προκαλεσει αντιρρησεις,αλλα ειμαι απολυτα σιγουρος γι'αυτο που ειπα και απο εμπιστο ατομο...Ισως ηταν υπερβολικες οι εκφρασεις μου,απλα πισω τους κρυβεται η αγανακτηση προς τηλεοπτικα προσωπα που στην κυριολεξια κυβερνουν ενα λαο...Ειτε μιλαμε για ραδιο αρβυλα ειτε για Λαζοπουλο ειτε για οποιονδηποτε,πολυ απλα οσα πουν γινονται ευαγγελιο για τη μιση Ελλαδα την επομενη κιολας μερα...

edit: ορθως σβηστηκε το ποστ.Ηταν υπερβολικο και φαινομενικα αυθαιρετο(φαινομενικα μονο)...

nmwisima:

--- Quote from: haris_nc on March 12, 2010, 03:14:28 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 12, 2010, 02:57:10 PM ---
--- Quote from: plokamhs on March 12, 2010, 02:40:06 PM ---Διαφωνω καθετα,αλλα σεβαστη η αποφαση των μοντς...
Ειδικα οταν ειναι δημοσια προσωπα,καθε κριτικη ΠΡΕΠΕΙ να ειναι δεκτη...Αν ελεγα "πω πω τους λατρευω,εχουν απιστευτο χιουμορ κ.τ.λ." δε θα γινοταν ολο αυτο...
--- End quote ---
Έχει ένα πόιντ. :????
--- End quote ---
Οτι εχει,εχει,αλλα πιο πολλα points εχει ο μοδερειτορ   ;)  !!!!!
--- End quote ---

Δεν θέλω να κάνουμε άλλη μια κουβέντα τέτοια που φαίνεται σαν κόντρα μελών-μοντερέιτορ (που φυσικά δεν υπάρχει). Νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικό, ένα κάρο πράγματα γράφονται σε φόρουμ (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστό), αλλά όπως και να έχει είναι δημόσια πρόσωπα.
Κυρίως όμως αυτό που έγραψε ο Μανος κάλλιστα εκλαμβάνεται και μεταφορικά και ως εκ τουτου δεν νομίζω ότι στοιχειοθετεί "κατηγορία".
Αν ήταν καποια ευθεία κατηγορία ή κάποιο πιο σοβαρό θέμα, θα το καταλάβαινα. Τέλος πάντων, μην αναγάγουμε τα πάντα σε "σημαντικά" και τα αναλύουμε. Είμαστε μια ομάδα-παρέα και θα μάθουμε να ζούμε ο ένας με τις παραξενιές του άλλου :) :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version