!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
xenos:
--- Quote from: nmwisima on March 12, 2010, 11:54:45 AM ---
--- Quote from: xenos on March 12, 2010, 11:42:40 AM ---
--- Quote from: Kotsovolos on March 12, 2010, 09:58:33 AM ---Γ@μω την πουτ@ν@ μου...σορρυ αλλα τα εχω παρει. :tanevramou:
Δευτερη φορα που ...Κλασικα ειχαν βουλωσει οι υδροροες.
Ποσο θα παει αυτη η κατασταση.
Και το χειροτερο ειναι οτι το αμαξι μολις εκλεισε 3ετια και δε νομιζω να με καλυψει η εγγυηση.
--- End quote ---
Κώστα μήπως το παρκάρεις κάτω από δέντρα και πέφτουν φύλλα κλπ συχνά? Εγώ, για τον φόβο των Ιουδαίων, αποφεύγω να παρκάρω κάτω από δέντρα, ιδιαίτερα πεύκα.
--- End quote ---
Πέφτουν Ιουδαίοι από τα πεύκα??? :llol: :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Axillea μην κοροιδεύεις καθόλου! Τις προάλλες έπεσε ένας πάνω στην κουκούλα και τα πήρα στο κράνος (και είναι και hjc) και του την είπα και πήγε να με πλακώσει κιόλας! :zalistika: >:a
Σου βάζω και φωτό του...
Την επόμενη φορά θα έχω μπαστούνι του baseball και θα τον φτιάξω... :llol:
nmwisima:
--- Quote from: xenos on March 12, 2010, 12:03:27 PM ---
--- Quote from: bill_viper on March 11, 2010, 06:58:55 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 11, 2010, 06:54:48 PM ---
--- Quote from: haris_nc on March 11, 2010, 06:36:41 PM ---Επειδη δε ξερω τι εννοεις για καντο λιανα,δεν ειδα καθολου χτες,αν και αυτοι απο το καναπε καλα τα λενε,οπως και πολλοι αλλοι..... ::-
--- End quote ---
Δεν βγήκε ποτέ στον αέρα η χτεσινή εκπομπή.
--- End quote ---
Είχαν τεχνικό πρόβλημα, κάποιες οπτικές ίνες παρέδωσαν πνεύμα, και δε μπορούσε να μεταδοθεί η εκπομπή από τη Θεσ/κη.
--- End quote ---
--- Quote from: VasmaV on March 11, 2010, 07:10:42 PM ---or so they said ;)
--- End quote ---
Έχει δίκιο ο Βασίλης, καθώς πρόκειται για συνομωσία των νεφελίμ! :-X Απόδειξη αποτελέι η μετέπειτα επίσκεψη ομπάμα με πράξεις που εξόργισαν τον προεξάρχοντα της Λευκής Αδελφότητας βασιλέα Βελιάλ εκ του γένους Μαλτσέχ! :-X
:angel: :llol: :P
--- End quote ---
Μη λες τέτοια γιατί τα πιστεύει ο Σάμπας.
mx5mk1:
--- Quote from: option-D on March 12, 2010, 11:33:53 AM ---Γιατί μου στείλατε στον αγύριστο την κλωτσιά; Ήταν πολύ αστεία :llol:
Τα μεμέ της κοπελιάς σας πείραξαν;
--- End quote ---
Προτείνω όσοι θα ήθελαν να δουν ένα πραγματικό..... σουτάρισμα, μύτο κατευθείαν στα... γκολπόστ να στείλουν πμ στον Μάνο και αυτός να τους στείλει λινκ
:llol: :llol:
mx5mk1:
Σταματείστε να στέλνετε σε μένα πμ για το βίντεο του Μάνου ! >:a
δεν έχω το λινκ, στείλτε στον Μάνο ::-
:llol:
VasmaV:
παίδες καλύτερα να μην γραφουμε για δημόσια πρόσωπα χωρίς να έχουμε κάποια απόδειξη...ειδικά σε ένα τόπικ το οποίο διαβάζετε και από guests
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version